Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Önyargılı Davranıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün daha coşkulu, istekli ve tutkulu davranıyorsunuz. Şartların bu yönde olması, birlikteliğinizde var olan sorunların tamamen üstesinden gelebileceğiniz anlamına geliyor. Uyum yakalamakta ve yönetmekte çok sorun yaşanmayacak. Heyecanlandıracak yakınlaşmalar mevcut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi iletişimler iyileşebilir. Askıda kalan konulara çözüm bulabilir, evrak işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Taşınma, tadilat ve ev düzenleme gibi konularda şansınız artacaktır; fırsatları yakalayın.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcunu temsil eden gün için detaylı bir günlük burç yorumu hazırlayamam ancak genel bir bakış sunabilirim. Bugün, disiplinli ve kararlı bir şekilde hedeflerinize ilerlemek için harekete geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirerek başarıya ulaşabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin ve içsel dengeyi korumaya özen gösterin. Umarım bugün keyifli ve verimli geçer.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında hareketli bir gün seni bekliyor. Çalışmaların hız kazanırken adeta kafanı kaşıyacak zaman bulamayacaksın. Arkadaşının aracılığıyla bir kişiyle tanışabilirsin. Bu kişiye davranışlarından dolayı önyargılı yaklaşabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşınla sosyal medya aracılığıyla konuşabilirsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili bazı takıntılarınız olduğunu fark edebilirsiniz. Hayatınızı zorlaştıran konularda daha fazla ısrarcı olmamalısınız. Hem kişisel gelişim anlamında hem de mesleki açıdan daha verimli sonuçlar almanızı sağlayacak eğitimler ilginizi çekebilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese göre tutumunuzu ayarlamanız gerekebilir. Sorumluluklarınız size motivasyon kaynağı olacak. Maddi kaynaklar bakımından bereketinizi artabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsan ilişkilerine özen göstermek ve sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bugün paradan çok sevdiklerine odaklanman gerekecek. Güzel enerjilerin etkisini hayatına yansıtma zamanı bugün.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün yeni bir şeyler öğrenmekten veya uzmanlık becerilerinizi veya bilginizi geliştirmekten büyük keyif alabilirsiniz çünkü bu sizi daha güçlü hissettirir. Bilgileri iyi özümsüyor ve anlamlı konulara yöneliyorsunuz. Amaç duygunuz gelişiyor. Yaratıcı bir şekilde işler hızlanıyor. Herkesin kendisini dahil hissetmesini sağlama yeteneğiniz size yardımcı olur ve insanlarla aranızdaki bağı güçlendirir. Bugün cesur hamleler için iyi olmasa da küçük adımlar atmak iyi olabilir. Doğal olarak olumlu durumlara ve insanlara yönelseniz de belki de kendinizi tam olarak doğru zamanda olmanız gereken yerde bulsanız da gelecekte daha fazlasını kazanmak için küçük bir fedakarlık yapmaya da isteklisiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz..

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve aşk hayatınızda ani sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 10" R
Ay
Boğa
24° 16' 13" R
Merkür
Koç
22° 18' 12"
Venüs
Boğa
11° 11' 58"
Mars
Koç
06° 05' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 55"
Satürn
Balık
17° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 49' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 59"
Lilith
Başak
24° 15' 22"
True Node
Koç
15° 19' 26"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>