Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunlara Korkusuz Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bütün gün kafanızda nelerin olacağıyla ilgili çok ayrıntılı bir liste olsa da, işler kesinlikle bu şekilde ilerlemeyecek. Beklenmeyen olayların aniden meydana gelmesi muhtemel, bu nedenle bilinmeyen şeylere zaman ayırdığınızdan emin olun. Her ayrıntıyı hesaba katmaya çalışsanız da, hayatınızın her alanının kontrol edemezsiniz. Bu nedenle hayal kırıklığına uğramak yerine, yolunuza ne çıkarsa çıksın akışına bırakın.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Eski bir amacını gerçekleştirmekten vazgeçiyorsun. Günün enerjisi hayatta ne istediğini anlamanı sağlayabilir. Eğer bir şeyleri gerçekleşmesi için zorluyorsan, bu hedefinin gerçekten çabalamaya değeceğinden emin ol. Belki de aradığın başarı biraz göz korkutucudur. Kendine karşı dürüst ol ve kendine, ulaşması daha kolay olan küçük hedefler koymaktan korkma.Bugün çevrenizdeki insanların alışılmadık düşünceleri sizi yanlış yola itebilir. Sizi bildiğiniz yollardan öven biri tarzını değiştirmiş ve bu da sizi sindirmiş olabilir. Söylenen hiçbir şeyi tasdiklemek zorunda olmadığınızın farkına varın. Fakat çevrenizdekilerin fikirlerine saygı göstermenin sizin için çok önemli olduğunu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evden çıkmak için biraz sabırlı hissedebilirsiniz. Belki de çok fazla zaman harcadınız. Belli bir planınız olmayabilir ama yine de dışarı çıkmalısınız. Şehrin şirin bir bölümünde bir yürüyüşe çıkabilir ve bir kahve dükkanı olan bir kitapçıya girebilirsiniz. Bir arkadaşınızı arayıp yanınıza çağırabilirsiniz. Kitap okumak da iyi bir yol olabilir ancak evden uzaklaşmak en iyisi!

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısını dinlenme ve rahatlamaya ayırın. Stres, kaygı ve anksiyete duygularını tetikleyecek konu ve ortamlardan uzaklaşmaya özen gösterin. Gün batımıyla enerjiniz yükseliyor.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.38’den 18.18’e kadar Ay, boşlukta hareket edecek. Beslenme şeklinde yapacağın düzenlemeler ile aldığın fazla kiloları vermeye başlayabilirsin. Çözüme ulaşmak için sorunları masaya yatıracaksın. Bugün hiç beklemediğin kişilerin arkandançevirdiği haberini alabilirsin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize duygusal bir sürpriz hazırlığında olabilirsiniz. Sizden beklenilmeyen bu davranış oldukça memnuniyet verecektir. İki tarafın da mutlu olacağı bu gelişmeler hayatınıza vereceğiniz yeni bir yön konusunda sizi destekleyebilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz. Gün boyu dengeli enerjiler söz konusu. Çalışma hayatınızda ortaklarınızdan destek alabileceğiniz zamanlar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar olabilir, sakin kalmakta sizin için iyi olacaktır.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal çevrenizin artacağı ve yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir günde olsanız da her şeyi sakince yapmaya çalışın.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak öfkeli veya gergin hissetmeye müsait, aile ilişkilerinde ani gerilimlere açık bir zaman dilimindesiniz. Aile, yerleşim ve eve ait değişikliklere konusunda ılımlı bir zamanda olmadığınız bugün, öfke kontrolünüzü iyi yapmalı, ilişkilerde dengeli tavrınızı sürdürmelisiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meditasyon ve nefes egzersizi gibi akıl sağlığı için iyi gelecek egzersizler bugün başlayabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız böylelikle daha da azalmaya başlayacak ve günlük hayatınızda rahatlıkla hareket etmeye başlayabileceksiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Akşam saatlerinde çevrenizle karşılıklı duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zihniniz çok aktif olacağından büyük düşünmek isteyebilirsiniz. Uzak geleceğe yönelik uzun vadeli planlara yönelmeniz mümkündür. Sizden daha deneyimli kişilere danışabilir, onlardan ihtiyacınız olan desteği de alabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı aramaya devam ediyorsunuz. Patronunuz yaptığınız tüm işlerden çok etkileniyor ve meslektaşlarınız size saygı duyuyor. Bugün pişman olabileceğiniz şeyler yapmaktan kaçının.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 29" R
Ay
Terazi
11° 20' 39"
Merkür
Boğa
04° 50' 59"
Venüs
Boğa
24° 30' 35"
Mars
Koç
14° 21' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 59"
Satürn
Balık
18° 02' 36"
Uranüs
Boğa
23° 27' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 38"
Lilith
Başak
25° 27' 20"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>