Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatında Güzel Gelişmeler Söz Konusu Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Günlük rutininize dikkat edip zaman yönetiminizi iyileştirebilirseniz, bugün biraz ilerleme kaydedeceksiniz. Hayatınızda, ihtiyaç duyduğundan daha az ilgi gösterdiğiniz bir kaç alan olabilir ve bu daha sonra sorunlara yol açabilir. Özellikle ilişkilerin biraz ilgiye ihtiyacı var. Sevdiklerinizle konuşmayı ve onlara güven vermeyi deneyin. Bu kesinlikle önemli konularda yardımcı olacak.

Bugün bazı yararlı profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun! Birinin bazı önemli haberleri açığa çıkarmasına kulak misafiri olabilirsiniz. Bunlar gazetede veya internette okuduğunuz bir şeyde gözünüze takılabilir bile. Bu tavsiyeyi aldıktan sonra kariyerinize yeni bir şekilde bakmaya başlayabilirsiniz. Yaklaşımınızı değiştirmek için zaman alabilir.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Sen ve arkadaşlarının elde etmeye çalıştığı bir şey konusunda ani değişimler yaşanabilir ve istediğiniz sonuç beklediğinizden çok önce önünüze gelebilir. Geçici olarak kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Şimdi bunu düşünme. Yerine, arkadaşlarınla hemen bir kutlama planla! Birkaç gün içinde konuyla ilgili kavrayışın artacaktır.Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenerek vakit geçirebileceğin bir alan bul. Örneğin, kır çiçeği topla ve mutfak masana güzel bir vazo içinde yerleştir. Yaptığın küçük şeylerde bile bir mutluluk ve neşe bulacaksın. Gereksiz şeylerden zihnini arındırmaya çalışarak taze fikirler için yer aç. Dışarı çıkıp doğaya karışmak, biraz yürüyüş yapmak düşüncelerine de iyi gelecektir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:49-15:32 aralığında boşlukta kalıyor. 15:32 olduğunda ise sizlerin burcuna geçiyor. Sabah oluşan Merkür-Neptün uyumlu kontağı sayesinde hayallerinize erişebileceğiniz bir gündesiniz. Haberinizin olmadığı bir anda hayatınızın en mutlu haberini alabilirsiniz. Akşam olduğunda ise Venüs'ün Uranüs ile güzel açısı hiç beklemediğiniz anda romantik sürprizleri karşınıza getirebilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamındaki yoğunluk, çalışmalarına hız kazandıracak. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, sektör ve piyasa araştırması yapmaya başlayabilirsin. Gökyüzü bugün aşkın en güzel halini yaşamanı sağlarken, kırılan kalbini de onarmayı ihmal etmeyecek. Gün içerisinde sevdiğin insana özel bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Zevk aldığın alanlarda gelişmelere açıksın. Ayrıca eğitim hayatında farklı temaslar gelişebilir. Yurtdışında yaşamak ya da bir süreliğine hayran olduğun bir eğitmenin yanında staj yapman gibi durumlar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde alacağınız her türlü karar bugün sizi biraz zor durumda bırakabilir. Gücünüzün üstünde aldığınız sorumluluklar bunalmanıza neden olabilir. Unutmayalım ki bazen bazı şeyleri tamamen geride bırakmak yolunda mücadele vermek bile bir kazançtır.

28 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Etrafınızda bilemediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalacağınız bir gündesiniz. Olayların nedenlerini görmekte zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Günlük planlarınızı tekrar organize etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yaşadığınız olayların etkisiyle duygu yoğunluğu içine girebilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların sorumluluğunu almak önemli olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi sorumluluk almaktan kaçarken bulabilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuza ilerleyen Venüs ile aşk da sizden yana olacak. Bir aşk veya ilişki gündeminize gelebilir. İlişkilerden yana avantajlı olabilirsiniz. Işığınızla parlayacağınız bir döneme ilerliyorsunuz.

28 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şu anki işinizden daha iyi birteklifi alabilirsiniz. İş teklifini değerlendirirken yeni işinizin maaşının da daha yüksek olacağını göz ardı etmeyin.

28 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki etkileşim dostlarınızla aranızdaki derin diyaloglara ışık tutar. Mistik, psişik eğitimlere katılabilirsiniz. Karma, psikoloji gibi soyut kavramlar ilginizi çeker. Koçluk eğitimleri verebilir, hayatla baş etmekte zorlanan insanlara kılavuzluk edebilirsiniz. Pek çok insanın duygusal dünyasına pozitif ışık katabilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu maddi anlamda geçmişten gelen beklenmedik gelişmelerin ilişkinize ve hayat enerjinize yansımasına izin vermeyin. Hayat böyledir. Bazen beklenmedik problemler çıkabilir. Tüm karamsarlığınıza rağmen, yola devam etmeyi de bilmeniz gerekiyor. Sosyal ortamlar size aradığınız fırsatı yakalama imkânı sunabilir. Dışarıda vakit geçirmelisiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günün ilk yarısında ruhsal gelişimine katkıda bulunacak eylemlerde bulunabilirsin.  Geçmişten gelen bazı endişelerini abartman karamsarlık yaratabilir. Öğleden sonra burcuna geçen Ay'la romantik ilişkilerin hareketlenebilir, keyif ve uyumdan yana olabilirsin.  Fiziksel anlamda yenilik arayışın artarken, uzmanlardan destek alabilirsin.

28 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>