Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygularınla Hareket Ediyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yakından ilgilendiren gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi her açıdan daha mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansınız var. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları yakından takip etmeye çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınıza takılan konularda çevrenizdeki bazı insanların fikirleri size yol gösterebilir. Güç birliği yapacağınız kişilerin olduğunu bilmek daha iyi planlar yapmanızı sağlayabilir. Bugün nitelikli ve niş bir çevre edinmenin büyük bir nimet olduğunu fark ediyorsunuz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen olaylar arasında kariyer veyakonularında ilerleme kaydedebilme ve hedeflere ulaşabilme şansı bulunuyor. Kendinize güvenmeli ve hedefleriniz doğrultusunda adımlar atmalısınız. Ancak, üzerinizdeki sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirmek, sizin için faydalı olacaktır. Ayrıca, sağlığınıza ve bedeninize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Umuyorum ki bugün sizin için verimli ve huzurlu bir gün olur.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ön planda. Bugün mantığını kullanmak istemeyebilir, duyguların önderliğinde hareket etmek isteyebilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sorunları ertelemekten yana olacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, birlikte hareket etmek istediğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sadece fiziksel değil ruhsal olarak da önemlidir. Bugün kendinize zaman ayırarak, duygusal ve fiziksel rahatsızlıklarınızla ilgilenerek bu önemi yükseltmek isteyebilirsiniz. Kalbinizi eskisi gibi attırmayan şeyler varsa bunlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle yeni işlerle ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda tamamlanması gereken konular gündeme gelebilir. Yabancılar veya yolculuklarla ilgili konulara daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik teklif etmeyi düşünenleriniz bu niyetlerini gerçeğe dökebilir ayrıca kariyer bağlamında da umut vaat edici gelişmeler karşınıza çıkacak.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önceden senin kalbini kıran bir insan ile alakalı düşüncelerin olabilir bugün. Bu kişiyi affetmekte zorluk çekebilirsin. Veya daha önceden yaptığın hatalara odaklanarak üzülebilirsin biraz. Ancak hem kendini hem de sevdiklerini affetmek sana çok iyi gelecek.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün etkileşimler, hayallere ve dileklere gösterilen ilgi yoluyla duygusal ihtiyaçlarınızı vurguluyor. İster iç kararsızlığınızdan ister sizi engelleyen dış güçlerden kaynaklansın, işleri yoluna koymak için daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Gerilimler fikir ayrılığını büyütebilir ancak asıl sorun bakış açısının kendisi olmayabilir. Gün ilerledikçe yalnız zaman geçirmekten keyif almanın çok daha kolay olduğunu görürsünüz. Seçeneklerinizi açık tutmak olumlu, ilginç deneyimlere davetiye çıkarabilir ancak aynı zamanda rahatlama ve stresten kurtulma ihtiyacınızı da karşılamanız önemlidir.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz.. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ve maddi kaynaklarınızla ilgili yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal beraberliğinizde ara sıra geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu davranmanız da ilişkinize huzur veriyor. İşinizle ilgili alacağınız bir haber, gününüzün kötü geçmesine sebep olacak. Akşama doğru haberin asılsız olduğunu öğrenip, rahat bir nefes alacaksınız. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir doktora göstermelisiniz.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 13' 22" R
Ay
İkizler
05° 37' 04" R
Merkür
Koç
23° 02' 15"
Venüs
Boğa
12° 10' 46"
Mars
Koç
06° 42' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 10"
Satürn
Balık
17° 19' 45"
Uranüs
Boğa
22° 52' 13"
Neptün
Balık
29° 10' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 33"
Lilith
Başak
24° 20' 40"
True Node
Koç
15° 15' 49"
Son Güncelleme : 09/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>