Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bütçeni Aşıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki gelişmeleri yakından takip etmekte zorluk yaşamayacaksınız. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz gerekmekte. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmaya devam edin.

Mesleki olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Sınırların yeniden gelişleyebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi bağlar kurmanın önemli olduğunu fark ettiğiniz bir gündesiniz. Hem işinizi daha iyi hale getirmek hem başkalarına da ilham olabilmek adına yeni girişimlerin planını yapabilirsiniz. Kazanmak için her şeyi mübah sayanların karşısında durduğunuzda, sizin tarafınızın daha kalabalık olacağını unutmayın.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi hırslı ve kararlı hissedeceksiniz. Özelliklehayatınızda hedeflerinize odaklanmak ve disiplinli olmak sizin için önemli olacak. Duygusal anlamda ise, partnerinizle olan iletişiminizde daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Aşk hayatınızda dengeli ve sağlam adımlar atarak ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün! Farkında olmadan bütçeni aşabilirsin. Çalışan bir Oğlak burcuysan, kariyerini daha da ileriye taşıyacağın gelişmeler yaşayabilirsin. Gün içerisinde kredi, alım-satım gibi konulara özellikle dikkat etmelisin. Sözleşme ve anlaşmalarda gözden kaçıracağın bir madde, ilerleyen zamanlarda sorun olarak karşına çıkabilir.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Mesafeleri değiştirmek, konuşulmayanları konuşmak adına iyi bir gün olabilir. Ticari konularda fikir alarak ilerlemenizde fayda var.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. Yaşanılan değişikliklere karşı sakin kalmalısınız. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en şanslı günlerinden birine girmektesiniz. Yıldızınızın parladığı bugünlerdeçevrenizde, kendi çapınız ve isteğiniz ölçüsünde bir şöhret elde edebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularının bir değişimden geçtiğini fark edebilirsin bugün. Dün sana mantıklı gelen şeyler bugün artık eskisi kadar mantıklı gelmeyebilir. Önemli olan çevrendeki insanlara dürüst olmak ve nasıl hissettiğini onlara aktarabilmek olacak senin için.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kariyerinizde bir değişikliğe işaret edebilecek bir duygusal durumda olabilirsiniz. Geçmişi arkanızda bırakma ihtiyacı güçlüdür böylece hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda eninde sonunda gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Bir proje meyvesini verebilir veya halının altına süpürdüğünüz şeyler özel dikkat gerektirebilir. Gün içinde, özellikle mesleki konularla ilgili olarak daha hızlı bir tempo söz konusu olabilir. Şu anda başkalarıyla birlikte nerede durduğunuzu öğrenebilirsiniz ancak yoğun duygular nedeniyle resim tam olarak tamamlanmamıştır. Bu yüzden büyük değişimler için biraz daha beklemek en iyisidir.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişte ve şu anda kin duyduğun herkesi affet ki aynı sorunları kendine tekrardan çekme. Geçmiş pişmanlık, gelecek ise endişe taşır. Bu nedenle şimdiki zamanda yaşamalısın.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün iş, kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobileriniz ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelin. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açıyor. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 55' 14" R
Ay
İkizler
01° 11' 06" R
Merkür
Koç
22° 44' 43"
Venüs
Boğa
11° 47' 41"
Mars
Koç
06° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 45"
Satürn
Balık
17° 18' 17"
Uranüs
Boğa
22° 51' 08"
Neptün
Balık
29° 09' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 32"
Lilith
Başak
24° 18' 35"
True Node
Koç
15° 17' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>