Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eşin ile İş Bölümü Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 90%

Etrafınızdaki insanlarla ilişki kurmak sizin için zor olabilir, çünkü insanların bir şeyleri sizin gibi derin veya duygusal olarak görmediğini düşünüyorsunuz. Belki de, herkesin bir anlamda onları daha şanslı kılan ancak bir şeylerden mahrum eden, sığ bakış açılarının olduğunu hissediyorsunuz. İnsanlara bu kadar fazla odaklanmamaya çalışın, ve kendinize konsantre olmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Bunu gerçekleştirmenin yolu, kendinizi bu kadar ciddiye almamak ve hayata karşı daha neşeli bir yaklaşımı benimsemek.

Hayalinizdeki doğa bugün belirtilerini gösterecek ve dünyayı daha idealist bir şekilde görmeye yatkın olacaksınız. Şu anki durum sırf sizin gördüğünüz gibi değil diye, sizin bu durumu istediğiniz şekle sokamayacağınız anlamına gelmez. İş hedeflerinize geldiğinde, cesur olun. Fantezilerinizin sınırları aşmasına izin verin ve onları gerçeğe dönüştürmek için çalışın.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda birçok kariyer odaklı işlere giriştin ve şimdi hayatında biraz denge istiyorsun. Bunu neden bir aile toplantısı düzenleyerek başlatmıyorsun? Eğer bu mümkün değilse, yakın arkadaşlarını eve davet et ve samimi bir akşam geçirin.Bugün kendinize sınırlar koyup onlara bağlı kalırsanız pek çokbaşarabileceksiniz. Bu konuda uzmansınız. Diğerleri günün stresinde boğulurken siz olağanüstü derecede üretken olacaksınız. Sizin kadar iyi planlama yapamayan insanları küçümsemeyin. Onlara karşı sabırlı olun. İşinizi yapın, diğerleri de sizin teşkil ettiğiniz örneği feyz alacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizden maddi & manevi destekler görebilirsiniz. Yardım almaktan, fikir danışmaktan çekinmemeli. Bir süredir çözüm getiremediğiniz konularda çıkış yolu bulabilirsiniz. İlişkilerde karmaşık durumlar gündeminizde olabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Kova burcuysan evdebölümünü sağlayabilirsin. Bunu iyi oturtmak sorunların önceden önüne geçilmesini sağlıyor. Eşin tarafından bu konuda çevrene örnek gösterilebilirsin. Farklı bir yiyecek denemen mideni bozabilir. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan yeteneklerini konuşturabileceğinalanlarına başvurabilirsin.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlar olabilir. Bunun üzerine sert tepki verebilir ve karşı tarafa sınırınızı koyabilirsiniz. Bunu yaparken nezaketinizi korumanız yeterli olacaktır. Bazı şeyleri belirlemeniz gereken bir gündesiniz. Sizi bazı konularda zorlayan sosyal çevrenize karşı davranış şeklinizi değiştirmelisiniz. Finansal sorunlarınızla ilgili gereksiz stresten uzak durmalısınız. Çünkü çözüm yakında sizlerle olacak.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili düşüncelerinizde zorlanmalar yaşanabilir. Duygusal olarak endişe hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda mücadeleler söz konusu. İşten gelen destekler olabilir. Bunları yerinde değerlendirmenizde fayda var.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleçevrenizde yakın arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kuracağınız kalıcı arkadaşlık, dostluk ya da aşk ilişkilerinin zeminini oluşturmak için uygun bir gün.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim açısından bu kolay bir gün olmayabilir. İnsanlar ne dediğinizi anlamıyor, ama sizin hatanız değil. Mümkün olduğunca net olsanız bile insanlar iletişime kapalı olduğu için sizin yapabileceğiniz pek de fazla bir şey kalmıyor.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Akrep burcuna girişi ile arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanıyor.Sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak iyi gelecektir. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Aile içinde tansiyonu yükseltecek tartışmalardan uzak durmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal canlılığın yine dikkat çekici olabileceği bir gündesiniz, arkadaşlarınıza danışabilir, onların fikir ve düşüncelerini alabilir, kendinizinkileri tartışabilirsiniz. Yenilikçi, farklı, orijinal ve sıradışı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Onun değerini sonradan anlarsınız. İş hayatınızda yapacağınız yeniliklerle uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Çeşitli yerlerden gelecek irili ufaklı paralarla iyi bir yatırım yapabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 10" R
Ay
Balık
15° 38' 30"
Merkür
Koç
18° 41' 52"
Venüs
Boğa
05° 24' 53"
Mars
Koç
02° 29' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 53' 04"
Uranüs
Boğa
22° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 00' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 34"
Lilith
Başak
23° 44' 07"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>