Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklentileriniz büyüyebilir. Hayal gücünüzün bu anlamda zorlamaları var. Yeni projelerle hayatınızı renklendirmek, yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gün içinde önünüze umutlu olduğunuz birtakım konularda fırsatlar çıkabilir. Bu konuda çevrenizden gelebilecek yönlendirme niyetleri size yarar getirecek.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay Kova burcunda hareket ediyor olacak. Ekonominize odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarında etkili olan Ay ve Venüs kavuşumu maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Yeni yatırımlar düşünüyorsanız Salı'dan önce kesinleştirmeniz faydalı olur. Geceye doğru ilerlerken Ay ve Mars arasındaki kontakla riskli bir zaman diliminde olacaksınız. Harcamalarınızı internet üzerinden yapmamanız iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Gezegenlerin Seyrine Kulak VermelisinAy, bugün hava burcunda hareket ediyor ve yarın Merkür gerilemesi başlıyor. Bir bu eksikti dediğini duyar gibiyim. Her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğin için bugün hata yapma olasılığın son derece zayıf. Anca bir pazar günü olmasına rağmen detaylara takılacağın konusunu da bilmelisin. Ay'ın bulunduğu konum, aynı zamanda aile içinde yapıcı olmanı sağlayacak, arabuluculuk işi yine sana düştü. Küsleri barıştırmak için fazladan efor sarf edebilirsin. Bugün, özellikle dışarda zaman geçirilirken abartılı harcamalarına dikkat etmelisin. Gezegenlerin seyri bu anlamda seni uyarıyor.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili beklentileriniz biraz yüksek olabilir. Yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, parasal alanda daha çok şey yapmak isteyebileceğinizi anlatıyor. Ancak bazı harcamalar yüzünden kendinizi şanssız da hissedebilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olarak yanılmaya müsaitsiniz. Yaptığınız alışverişlerde pazarlık yapmayı ihmal etmeyin. Bir şeyi değerinden fazla veya değerinden az görmeye meyillisiniz. Bu dönem yeni anlaşmalar yapmamaya çalışın. Ailenizle ilgili konularda 2011-2012 yıllarına dönme zamanı. Bir kere daha düşünün, o dönemde neyi yanlış yaptınız.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu eksikleri gidermek ve daha iyisine ulaşmak adına çabanız yoğun. Akşamüstü artan öfke ile sert söylemler açığa çıkabilir. Ruh beden dengesini korumak, ilişkilerde adil olmak faydalı olur.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati öz değerinizin kıymetini ortaya koyar. Yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir bugün. Değişik fikirlerinizle yeniliklere açık bir zihniniz var. Arkadaşlarınızın beğenisini kazanırsınız. Yeniprojelerinizde dijital ortamlardan yararlanabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir süreç başlıyor.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularda bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız maddi kaynaklar, herhangi bir sebepten karamsar olmanıza neden olabilir. Durumu doğru değerlendirmek istiyorsanız, önce şu karamsarlıktan kurtulun.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 39" R
Ay
Aslan
05° 24' 53" R
Merkür
Koç
27° 47' 34"
Venüs
Boğa
17° 43' 37"
Mars
Koç
10° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 56"
Satürn
Balık
17° 39' 60"
Uranüs
Boğa
23° 07' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 50"
Lilith
Başak
24° 50' 39"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>