Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fedakarsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı cesur kararlar verebilirsiniz. İlişkinize yeni bir enerji getirmeye hazırsınız. Sizi gerçek mutluluktan uzak tutabilecek eski alışkanlıkları ve davranışları nasıl değiştirebileceğinizi düşünün. Sevdiklerinizle monoton bir hayata düşmek kolaydır, unutmayın ki başarılı bir ilişki için sürekli bir ilgi ve değişiklik gerekir. Bekarsanız ve bir ilişki kurmak üzereyseniz, bu prensip aklınızda bulunsun!

Bugün hareketli bir modda olabilirsiniz. Çocuklarınızla güreşerek, onları güldürerek biraz eğlenebilirsiniz! Belki de sert bir egzersiz yapmak ve biraz ter atmak istersiniz. Aklınızdaki bazı ipe sapa gelmez düşünceleri atmak isteyeceksiniz. Dışarı çıkıp dolaşarak bedeninizdeki enerjiyi atın. Bir yürüyüşün veya doğada bir bisiklet sürüşünün tadını çıkarabilirsiniz.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bugün yanlış bir şey söyleme ya da yapma ihtimaliniz yok. Aslında, bugün sergilediğiniz yetenekler genel geçer dorğular olacak. Niçin bu yeteneğinizi biraz daha ciddiye almıyorsunuz? Bu yeteneği ucuz bir numara gibi görüyor, eğlenceli ama getirisi olmayan bir şey olarak değerlendiriyorsunuz. Bu düşüncenizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İsterseniz, bu "ucuz numara"nızla para bile kazanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkinizin mutluluğu açısından düşünsel paylaşımları da ihmal etmemeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz insan da en az sizin kadar entelektüel paylaşım ihtiyacında, meraklanmayın. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel farkındalığının arttığı bir günde olabilirsin. Duygusal denge konusunda yaşadığın aksaklıklar gün içinde seni çokça etkileyebilir. Son zamanlarda oldukça tartıştığın ve karşı karşıya geldiğin birisi varsa onunla arandaki buzları eritmek için harekete geçebilirsin. Yaşam alanında belli başlı değişiklikler yapabilir, yeni mobilyalar almak için araştırma yapabilirsin. Uzun zamandır ailesiyle görüşmeyen bir Oğlak burcuysan, onlara sürpriz yapabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, eski sevgilinden gelen bir mesaja kayıtsız kalamayabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde güç dengesini oluşturabileceksiniz. Yeni başarılara doğru cesaretle adımlar atmaktan çekinmeyin. Aşk hayatınızda güçlü etkileşimler ve başlangıçlar ruhunuzu besleyecektir. Başlamak için tam zamanı, hadi harekete geçin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi orijinal fikirlerinizle ifade etmek istediğiniz bir gündesiniz. Bugün riskli konularla ilgili karar almamaya özen gösterin. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yavaş akan bugünde sakin kalmaya çalışın.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işleri ailenizin de onayladığını görmek sizi rahatlatacak. Maddi anlamda hayatınızda bir takım bolluk, bereket ve mutluluklar söz konusu olacak.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize odaklanıyor olmanız derinlerdeki yaralarınızı onarmanızda çok yardımcı. Kendinizi yeniden tanıyor ve yeni bir benlik kazanıyorsunuz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacak. Öğlen saatleri itibariylehayatındaki stresiniz artacaktır, bugün evegötürmek durumunda kalabilirsiniz.Önümüzdeki bir kaç gün bağışıklığınız düşebilir, vitamin takviyesi almak iyi gelecektir. Merkür'ün Balık burcuna girişi ile yakın çevrenizle olan iletişiminiz önem kazanacaktır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinin ana konuları, para ve ilgili meseleler olacaktır. Gelir gider dengesini tekrar gözden geçirip bazı ayarlamalar yapabilirsiniz ama hiç beklenmedik bir masraf yapmak zorunda kalıp, bütçenizi ikinci bir defa revize etmek gerekliliği ile de karşılaşabilirsiniz. Aile içinde parasal yardımlaşmalar olması mümkündür. ALDIĞINIZ veya verdiğiniz maddi destek, sizi oldukça memnun edebilir. Hafta ortasında ise yakın ilişkilerinizde sıcak rüzgarların eseceği bir dönemden geçeceksiniz. Çevreyle olan iletişiminiz artacak ve olumlu haberler gelecektir. Haftanın anahtar kelimelerinin temkin ve sükunet olduğunu unutmayın.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda iki kişi arasında kalmanız mümkün. Bunu sadece partnerlik ilişkileri için düşünmeyin. Seçim yapmanız gereken konularda, duygusal bağlılıklarınız sebebi ile iki insan veya daha fazla insan arasında kalmanız mümkün. Kafanızda kurduklarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Hayat dersinizi alın ve yolunuza devam edin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugüne her şeyi planlamış, kontrolün sende olduğu duygusuyla başlayabilirsin. Keyifli geçen birkaç günün ardından öğleden sonra herkese yetişmen gereken bir sürece girebilirsin. Yanlış anlamalar ve eksik bilgiler yüzünden zamanını boşa harcayabilir, buluşmaları gerçekleştiremeyebilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>