Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Rekabet Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Bazen insanlar üzerinde güçlü bir etkiniz oluyor. Bugün birinin hayatını olumlu yönde değiştirmeye yardım edebilirsiniz. Sevdiğiniz biri ya da bir arkadaşınız şu anda bazı problemler yaşıyor olabilir. Onun bu ikilemine bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki de sadece duygusal destek verebilirsiniz ve bu pozitif enerji de ona ihtiyaç duyduğu ek gücü sağlayabilir. Mucizeler yaratma yeteneğine sahipsiniz, bu nedenle bırakın yol gösterici bir ışık olarak parlayın!

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Sanat ve el işleri bugün ilgi odağın olacak. Her ne kadar spor aktivitelerine eğilimli olsan da, bir Yay olarak sanatsal enerji bugün senden yana olacak.Yaratı, büyük ölçüde tatmin edici olacaktır; hem süreç hem de sonunda el ettiğin şey. Kişiliğinin bu yönünü keşfetmek için kendine fırsat tanı. Günün enerjileri, yeteneğine yetenek katacaktır.Günün ilerleyen saatlerinde duygusal gerginlik artabilir. Öncü ruhunuz işleri daha ileriye götürmeye çağırdığı için kendinizi eylemin ön saflarında bulabilirsiniz. Elinizde bir çeşit harita bulundurduğunuzdan emin olun; aksi takdirde kendinizi yapayalnız bir halde bulabilirsiniz. Diğer insanlar, o esnada sırtlarını dayayabilecek sağlam bir şey bulabilmek için yaklaşımınızda pratik bir şeyler arıyor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adeta kaçmak isteyeceğin derecede bir yoğunlukla gün başlayacak fakat kaçamayacaksın. Her bir zor duruma deva bulmak için ilk adımın eyleme geçmek olabilir. Yine de gerçekte, en çok ihtiyaç duyulan şey anlayıştır. Şeyleri dışarıdan gördüğünde vereceğin tepkiye dikkat et. Muhtemelen, sorunlara yeterli çözümler bulabilmek için daha derine inmen gerekecek.

3 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh ve beden sağlığı önem kazanıyor. İş hayatında bir dönem kapanabilir, yeni bir sayfa söz konusu olabilir. Bazıları kısa dönem tatile çıkabilir, bazıları eski çalışma sistemine dönebilir. Saat 16.05'ten itibaren dağınıklıklar olabilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyüklerine saygıda kusur etmiyorsun. Ancak önemsenmek ve sevilmek isteyebilirsin. Yalnız yaşayan bir Oğlak burcuysan kendi ihtiyaçlarına her zaman öncelik verebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan geçmişte yaşadığın tecrübeler seni fazla temkinli olmaya itebilir. İş yerinde çalışma arkadaşların arasında rekabetin artması hırslanmana neden oluyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerden yana saklamak isteyeceğiniz bazı durumlar sizleri zor durumda bırakabilir. Aynı zamanda çalışma ortamında bir müddet canınızı sıkan bir konu üzerine aniden bulacağınız çözüm ile işleriniz büyük bir hızla ilerleme yoluna gidebilir. İlişkilerde daha sağduyulu olmalısınız. Sırlarınızı koruyarak ve iyi birbirliği içinde olarak ilerlemelisiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde çift taraflı durumlar oluşabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar gerçekleşebilir. Sıkıntı duyduğunuz konuları bitirmek için istek duyabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Daha çok bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında otoritelerle yaratabileceğiniz tartışmalar en çok sizin üzülmenize neden olabilir. Özellikle kariyer hedefi olan Oğlak'lar tartışmaktan kaçınmalılar.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öz disiplininizi sağlamak her zaman sandığınız kadar kolay olmayabilir. Özellikle dikkatinizi dağıtacak çok fazla etmen varken! Yine de kendinize hâkim olmaya çalışmalısınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda devam eden seyahati psikolojinize dikkat çekiyor. Bugün kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz.İbadet ve meditasyon yoluyla kendinizi rahatlatabilirsiniz. Kardeşlerinizle yaşayabileceğiniz yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temmuz ayı genelinde Venüs ve Mars olumlu etkileşimlerde olacak. Ev ve yuva alanında hareketli gelişmeler devam ederken,ortamından alacağınız destekler de sizi mutlu edecek.

3 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı nitelikli kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 50" R
Ay
İkizler
14° 40' 22" R
Merkür
Koç
23° 39' 28"
Venüs
Boğa
12° 58' 28"
Mars
Koç
07° 11' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 54' 28"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 37"
Lilith
Başak
24° 24' 58"
True Node
Koç
15° 12' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>