Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Paylaşımların Konusunda Dikkatli olmasın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 60%

Bir süredir uzakta olan veya görüşmediğiniz bir aile ferdiyle buluşmanız oldukça güçlü duygular doğurabilir. Geçmişten gelen hatıralar aklınıza gelebilir ve sizi hem nostaljik hem de biraz sinirli yapabilir. İkincisini frenlemeye özen gösterin, bu buluşmayı mahvetmek istemezsiniz. Bunun yerine, bu eski anılara iyi bir taraftan bakın ve şimdi sizin için ne anlama geldiklerini çözmeye çalışın. O halde akışına bırakın.

Bugün yaptığınız her işte kendinizden biraz daha emin olmanız gerekiyor! Elbette faydalı olmak önemlidir, fakat kendinizi inkar etmek değil. İş yerinde, özgünlüğünüzü, kendi tarzınızı vurgulamayı düşünün. Unutmayınız ki, kapalı arkadaş ve aile çevresi dışında bile kendiniz olabilirsiniz. Sadece bir deneyin! Asla bilemezsiniz, insanlar sizi sadece kendiniz olduğunuz için sevebilir!

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Kariyerini ilerletmekte ve bilgi birikimini arttırmaktasın. Bu gayet güzel fakat bugün yine de çok züppe ve kendini aşırı önemseyen imajına bürünmek istemiyorsun. Günün enerjisi küçük meseleleri büyütebilir. Sen sadece zekice davranmak isterken; başkaları kıskanç ve mantık dışı tavırlar sergileyebilir. Bu enerjilerini kişisel algılama. Sen gitmekte olduğun yere ve neler öğrendiğine kendini ver.An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde zor bir çatışma yaşayabilirsiniz; zira bir yanınız yapmanız gereken şeyler ve halletmeniz gereken sorumluluklar olduğunun bilincindeyken aynı zamanda diğer yanınız onları yerine getirmek istemeyebilir. Gününüzü görevlerinizi unutarak ve sadece keyfinize bakarak geçirmeyi tercih edecek gibi görünüyorsunuz. Kararınız hangi yönde olursa olsun, kendinizi ona verin ve pişmanlık ya da suçluluk duygusunun bu resmi bozmasına izin vermeyin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün burcunuzda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Uyku düzensizliği ve etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki bir süredir devam eden konuda netleşme ve sonuçlanma elde edebilirsiniz. Hata ve yanlışları kendiniz ve etrafınız için daha açık ve net görmeye çalışmalısınız. Düzene ve alışkanlıklara tutunarak gelişimi ve ilerlemeyi bloke edebilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor Paylaşımların konusunda daha dikkatli olmalısın. Sosyal medya ortamında niyetin yanlış anlaşılabilme olasılığına karşı önlemler alıyorsun. Sipariş ettiğin kıyafetler birkaç beden büyük gelmiş olabilir. Sipariş verdiğin firmalar ile sorun yaşayabilirsin. Müşteri Hizmetleri ile uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin bazı eleştirileri sizi bugün biraz yorabilir. Birtakım kararlar verirken üçüncü kişilerin fikirlerini bugün çok fazla önemsemeyin. Sınırlarınızı çizin. Gerekeni yapıyorsanız vicdanınız rahat olsun. Bazı gerçeklerin anlaşılmasını isterken bilinçaltınızdaki korkularınızı da tetikleyebilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda Ay tutulması gerçekleşiyor. Dolayısı ile duygusal nedenlerle bir sonuca gidebilirsiniz. Evlilik ve ortaklıklarda daha dengeli düşünmek gereği var.

5 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu işinizi de sevgi ile yapmanıza vesile olabilir. Duygusal açıdan kendinizi güçlü hissetmek, kendinizi iyi daha verimli görmek açısından önemli.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hata yaptığınız için kendinizi bu kadar fazla suçlamanız doğru değil. Niyetinizin iyi olduğu ve kimseye zarar vermek istemediğiniz herkesçe biliniyor. Önemli olan da zaten bu.

5 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bugünlerde kendinizi gergin ve hassas hissedebilirsiniz.Duygularınız ile mantığınız arasında dengeyi kurabilmek önem kazanıyor. İkili ilişkilerinizde geçmişten gelen problemler canınızı sıkabilir, yürümeyen ilişkileriniz veortaklıklarınız bu dönemde sonlanabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızla nasıl başa çıkmanız gerektiğini öğrenmeye devam ediyorsunuz. İş yerinde biraz zorlayıcı ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Aldığınız veya gönderdiğiniz e-postalar konusunda dikkatli davranın.

5 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen Ay tutulması önünüzü daha iyi görmenizi sağlarken kendinize dair değerlendirmeler yapmanızı ve bazı kararlar almanızı kolaylaştırabilir, önümüzdeki dönemin yol haritasını çizmenizi sağlayabilir

5 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 06" R
Ay
Yay
20° 20' 11"
Merkür
Koç
16° 09' 59"
Venüs
Koç
27° 45' 25"
Mars
Balık
27° 41' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 40"
Satürn
Balık
16° 20' 23"
Uranüs
Boğa
22° 11' 51"
Neptün
Balık
28° 49' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 34"
Lilith
Başak
23° 02' 45"
True Node
Koç
15° 28' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>