Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Denge kurmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün her zamankinden daha sinirli bir yapıdasınız. Son birkaç gün oldukça stresli geçti ve iyileşmenize zaman ayırmaktansa bu akşam dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yeni bir kitaba başlayarak ya da film izleyerek şımartın.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişime açık bir günde kendinizi büyüleyici, derin ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Söz ve konuşmalarınızla başkalarını etkileyebilir, ikna edebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında radikal bir karar verebilir, bir seçim yapabilirsiniz. Mevcut rutininiz ve yaşam düzeninizde değişikliğe gidebilirsiniz. Taşınma, yolculuk ve seyahatler gündeminizde olabilir. İş aracılığıyla yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Birarkadaşıyla duygusal yakınlaşma, flört durumları olabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Politik olacağın bir güne uyanıyorsun. İş yerinde çıkan problemleri belli prensiplerin içinde halletmek isteyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesi ile düzeyli ancak yüzeysel olmayan bir ilişkiye sahip olmak istiyorsun. Bu konuda denge kurmakta zorlanabilirsin. Gün içinde sosyal medyada izlediğin videonun etkisinde kalabilirsin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bugün vereceğiniz kararlar geleceğiniz için oldukça önemli olabilir. Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübeleri tekrar telafi edebilirsiniz. İlişkiler konusunda ikilem içinde olmak yerine kararınızı net bildirmelisiniz. Maddi konularla ilgili beklenmedik bazı ödemeler karşınıza çıkabilir. Planladığınızın dışında bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. 

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki saatlerde bazı zorlanmalar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere ayrıca dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatında yeni anlaşmalar yapabilir, arkadaşlıkları daha keyifli hale getirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili aradığınız çözümler karşınıza çıkabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime açık bir günde kendinizi büyüleyici, derin ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Söz ve konuşmalarınızla başkalarını etkileyebilir, ikna edebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizde yaşanan dramaların karşısında bir kaya gibi sert duracaksınız. Düşüncelerinizi değiştirmek için sizi manipüle etmeye çalışanlar olacaktır, buna izin vermeyin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır.Eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kendinizi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Ay'ın Neptün ile kavuşum yapacağı akşam saatlerinde kardeşlerinizin manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinizin gününü aydınlatıyorsunuz. Yeteneklerinize ve içinizdeki yaratıcı güce inanıpyerindeki olmak istediğiniz noktaya ulaşın. Herhangi bir olaydan dolayı strese girerseniz, derin bir nefes alın ve yavaşça verin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki tek sorun yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, fakat daha açık konuşmak, bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin farkına varın. Ortaklık ve işbirliği konularında bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Önemli bir projede birlikte hareket ettiğiniz kişinin beklediğiniz performansı göstermediğini fark edebilirsiniz. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 08' 09" R
Ay
Başak
07° 29' 54"
Merkür
Boğa
01° 01' 39"
Venüs
Boğa
20° 59' 27"
Mars
Koç
12° 10' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 29"
Satürn
Balık
17° 51' 10"
Uranüs
Boğa
23° 17' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 32' 01"
Lilith
Başak
25° 08' 18"
True Node
Koç
14° 53' 03"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>