Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hummalı Bir Temizlik Yapabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2020, Salı

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, sizin için bir şeylerin özel bir anlamı olacak, en ufak şeyde bile kendinizi iyi hissedeceksiniz. Algılarınız her zamankinden daha açık durumda ve gözden kaçırdığınız şeyler çok az. Aşk ve romantizm meseleleri bugün gündeme gelebilir ve tel örgünün diğer tarafında bekleyen birinin sizi yanına çağırdığını fark edebilirsiniz.

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Çok fazlahalletmeye çalışıyor ve bu sırada kendinizi büyük bir baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Fakat bazı projeler, özellikle de yaratıcılık gerektirenler, aceleye gelmez! Yavaş yavaş devam edip ilham perilerinin işini yapmasına izin verirseniz, sonunda gerçekten örnek alınacak bir ürün ortaya koyacaksınız. Ama acele ederseniz, vaktinizi boş yere harcamış olacaksınız.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Hemen, kıssadan hisse sonuçlara varmamalısın. Günün enerjisi seni biraz düşüncesiz ve dürtüsel harekete açık hale getirebilir. Birisi veya bir şey konusunda aceleci kararlar alma ihtimalin yüksek. Fakat seçimlerin konusunda bu kadar ivedi olma. Görüşlerini, harekete geçmeden önce bir başkasıyla paylaşman iyi olacaktır. Herhangi bir adım atmadan önce elinde yeterli veri ve bilgi olduğundan emin ol. Uzmanlarla ve arkadaşlarınla küçük tartışmalar yap; fikirler topla. Olayın dışında kalan kişilikler daha tarafsız bir bakış sağlayacaktır.Bugün melek kanatlarınızı takabilirsiniz. Başkalarına yardım etmeyi her zaman sevmişsinizdir ve bugün özel bir cömertlik hali söz konusu olabilir. Evsiz bir kişiye paltonuzu verebilir ya da bir yardım kuruluşuna bağışta bulunabilirsiniz. Ya da size daha yakın olan bir kişiye yardım etmeye odaklanabilirsiniz. Bir aile üyesi omzunuzda ağlayabilir. Ona destek olmaya hazır mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.

4 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tanıdığınız herkes muhtemelen zamanını rahatlamak ya da eğlenceli fakat büsbütün verimsiz bir şeyler yapmakla geçiriyorken, sizse bir şeyleri tamamlama isteği duyabilirsiniz. Muhtemelen insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüklerinde size tuhaf tuhaf bakacaklar ancak siz aynı zamanda hem çalışıp hem rahatlayabiliyorsunuz. Hepsi sizin yaklaşımınızda bitiyor. Arabayı tamir etmek, çimleri biçmek, hatta çamaşırları yıkamak bile, doğru ruh haliyle yaklaşırsanız, hepsi keyifli işler haline gelebilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde üzerine fazla sorumluluk aldığını düşünebilirsin. Bu sorunun halledilmesi için patronun ile kısa bir toplantı yapmak niyetindesin. Akşam evine geldiğin hummalı bir temizlik yapabilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onların ihtiyaçlarını karşılamakta masraftan kaçınmıyorsun. Yine de harcamalarını kontrollü gerçekleştirmelisin.

4 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlar olabilir. Bunun üzerine sert tepki verebilir ve karşı tarafa sınırınızı koyabilirsiniz. Bunu yaparken nezaketinizi korumanız yeterli olacaktır. Bazı şeyleri belirlemeniz gereken bir gündesiniz. Sizi bazı konularda zorlayan sosyal çevrenize karşı davranış şeklinizi değiştirmelisiniz. Finansal sorunlarınızla ilgili gereksiz stresten uzak durmalısınız. Çünkü çözüm yakında sizlerle olacak.

4 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin

4 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda arınma teması içeren konulara yer verebilir, istemediğiniz olay, kişi ve durumları kendinizden uzaklaştıracak enerji ve cesarete sahip olabilirsiniz

4 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından maddi konulara odaklanabilir, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

4 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan biri son zamanlarda sizden uzaklaşmış gibi görünebilir. Şu an kendi hayatındaki sorunlarla fazlasıyla meşgul olmalı, bencil davranıp ilgi beklemek yerine siz ona destek olmalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Bugün gündeminizde finansal konular olacaktır, kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim aile içinde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Bugünlerde öfkenizi doğru bir şekilde kontrol edebilmelisiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlilik sorumluluk, sevgi ve saygı gerektirir. Yeni ve önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. İş hayatınızda sakinliğinizi korumaya çalışın ve sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarın.

4 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. İş ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir dönem. İş yerinizdeki çalışanlarla aranızda bir takım anlaşmazlıklar olabilir. Bu anlaşmazlıkları kısa sürede çözmeli ve işteki huzurunuzu korumalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>