Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunların Üstesinden Geliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 10%

Gün ilerledikçe işler daha kolay ve kontrol altında olacak. İnsanların üstünkörü tutumları ve boş konuşmaları, akşam saatlerine yaklaştıkça yerini daha gerçekçi ve derin konuşmalara bırakacak. Bu gece sorunların merkezine inmenin ve duygularınız hakkında daha dürüst ve gerçekçi olmanın daha kolay olduğunu hissedeceksiniz. Duygularınızı pratik ve dürüst bir bakış açısıyla değerlendirin.

Günlük hayatınızdaki tüm küçük problemlerle başa çıkmak için daha iyi bir gün hayal edemezsiniz: bozuk çamaşır makineleri, para problemleri, küçük sağlık problemleri. Doktorunuz size bir reçete verdiyse, bunun mucize bir ilaç olmasını bekleyebilirsiniz. Bu yüzden küçük şeylere dikkat edin, düşündüğünüzden daha az zaman alacak!

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Ailesel ikilemleri çözmek için iyi bir gün olabilir. Bir aile üyesiyle alevli tartışmalar yaşamış olabilirsin. Kendini bu kişiden uzaklaştırmadan önce, aranızdaki ilişkiyi iyileştirmeye odaklansan iyi edersin. Eğer pozitif, sevgi içerikli enerjiye odaklanırsan, ufuktaki ışığı görürsün! Huzur bulup sıcak ve samimi sohbetlere yelken açarsın.Hayatınızın üzerinde güneş açması olası görünüyor. Son zamanlarda işler biraz bulutlu olduğundan olumlu ve neşeli tavrınızı korumakta zorlanmış olabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler moralinizi düzeltecek ve muhtemelen sizi bekleyen güzel günleri hatırlatacak. Başkaları biraz yorgun ve gergin hissedebilir, ancak siz durumun olumlu taraflarını görebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen öyle olmak istemeseniz bile çoğu zaman çok hassas bir insansınız. Fakat bu ay gezegenler hassaslığınızı daha da arttıracak. Müzikler ya da gökyüzünün rengi bile tüylerinizi ürpertebilir ve çocuğunuzun yüzünü görmek mutluluktan ağlamanıza yol açabilir. Üzerinizden geçecek bu kadınsal dalgaya karşı koymayın çünkü bu durum sizin çok daha dengeli bir insan olmanız konusunda size yardımcı olacak. Bu sadece çok 'erkeksi' bir gün olmayacak, o kadar.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kontrol ve yönetme ihtiyacı artabilir, gün içindeki durumlarda bildiğiniz gibi ilerlemeye çalışabilirsiniz. Öfke kontrolü ve kaygı haline dikkat etmeli, bakış açınızı genişletmeli, büyük resmi görmelisiniz. Aile içi sağlık destekleri gündeme gelebilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah işe gider gitmez dosyaları ve evrakları düzenlemek ile başlıyorsun. Ofisini tertipli tutmak diğer arkadaşlarında örnek teşkil ediyor. Elektronik bir eşyanın aniden bozulması seni gerginleştirebilir. Sorunları gidermekte zorlansan da bu konuda yeterli bilgiye sahip olman durumu kurtarıyor. Parasal durumunu bugün düzene sokuyorsun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bugün vereceğiniz kararlar geleceğiniz için oldukça önemli olabilir. Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübeleri tekrar telafi edebilirsiniz. İlişkiler konusunda ikilem içinde olmak yerine kararınızı net bildirmelisiniz. Maddi konularla ilgili beklenmedik bazı ödemeler karşınıza çıkabilir. Planladığınızın dışında bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. 

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda bilemediğiniz konularla ilgili öngörülerde bulunabilirsiniz. Gizli kalmış olaylarla ilgili kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar olabilir. Özgürlük hissiyatı içinde farkında olmadan yapacağınız konuşmalara dikkat etmekte fayda var. Akşam saatlerinde koşulların değişmesiyle biraz daha rahatlayabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında kendinizi oldukça verimli hissedebilirsiniz. Özellikle eski sevgilinizin dönüşü, bir konuda kendini iyi hissetmek için uygun bir dönem.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nazik olmak gününüzde çok büyük bir rol oynuyor. Bu da karşılıklı ilişkilerde yeni bakış açıları kazanacağınız anlamına geliyor. Onlara ne istiyorsanız onu verin ve karşılığında da beklentilerinizi almaya hazır olun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati psikolojinize ve bilinçaltınıza dikkat çekiyor.Psikolojik destek alabilir, ruhsal sağlığınıza iyi gelecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde gerginliklere işaret ediyor. Tartışmaları büyütmemeye özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile olan anılarınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Aile üyeleriniz ve arkadaşlarınız, bugün sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Uyku düzeninizi değiştirmenin zamanı geldi. Çünkü çok yoruluyorsunuz ve yeterince dinlenemiyorsunuz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman, zaman olayları iki kere düşünmeye çalışın. Akşamüstü kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>