Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Erdemli Davranışlar Sergiliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 80%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Bugün bazı şeylere sarılmamaya çalışın. Artık işe yaramayan bir şeyin gitmesine izin vermek zorunda kalabilirsiniz. Belki dedurumunuzu veya yaşam düzenlemelerinizi yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Ya da çok zor olan bir ilişkiden vazgeçiyor olabilirsiniz. Hayatınızda ilerleme izin verme zamanı.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Oğlak people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Bazen öyle olmak istemeseniz bile çoğu zaman çok hassas bir insansınız. Fakat bu ay gezegenler hassaslığınızı daha da arttıracak. Müzikler ya da gökyüzünün rengi bile tüylerinizi ürpertebilir ve çocuğunuzun yüzünü görmek mutluluktan ağlamanıza yol açabilir. Üzerinizden geçecek bu kadınsal dalgaya karşı koymayın çünkü bu durum sizin çok daha dengeli bir insan olmanız konusunda size yardımcı olacak. Bu sadece çok 'erkeksi' bir gün olmayacak, o kadar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize sınırlar koyup onlara bağlı kalırsanız pek çokbaşarabileceksiniz. Bu konuda uzmansınız. Diğerleri günün stresinde boğulurken siz olağanüstü derecede üretken olacaksınız. Sizin kadar iyi planlama yapamayan insanları küçümsemeyin. Onlara karşı sabırlı olun. İşinizi yapın, diğerleri de sizin teşkil ettiğiniz örneği feyz alacaktır.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saklı duygularınızı, içinizde tuttuğunuz beklentilerinizi dışa vurabilir; sabrettiğiniz konularda fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Ya hep ya hiç gibi, duygusal patlamalar gibi aşırılıklardan kaçınma zamanı. İlahi destekler, ilahi şanslar görebilirsiniz. Sağlıkta şifa enerjisi çalışıyor.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile ilgili verdiğin kararlarda kendi sorgulayabilirsin. Ona karşı haksızlık ettiğini düşündüğün bir arkadaşına telefon açıp gönlünü alıyorsun. Özür dilemenin erdemli bir davranış olduğunun bilincindesin. Evli bir Oğlak burucuysan eşinin akrabaları ile giriştiği hukuksal bir durum sonuçlanabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde uzlaşmacı ve önemli adımlar atarak bazı sorunlarınızı halledebileceksiniz. Ancak iletişim kurarken karşı tarafın ani manevraları ile başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeye rağmen sizi seven dostlarınızın desteği ile bunun da üstesinden gelebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızda biriktirdikleriniz gündeminize gelebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Bu konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uzaklardan gelecek kişilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Gizli kalmış olayların etkileri yaşanabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partneriniz ile olan anılarınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Aile üyeleriniz ve arkadaşlarınız, bugün sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Uyku düzeninizi değiştirmenin zamanı geldi. Çünkü çok yoruluyorsunuz ve yeterince dinlenemiyorsunuz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki hareketlilik sürerken kendinizi bu hareketin dışında tutabilirsiniz. Kendi halinizde olmayı tercih edebilirsiniz. Kontrolünüz dışı durumlara, ihmal ve unutkanlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zengin bir hayal gücüne sahip olmak, enerjik ve pozitif hissetmeniz için gerekli olan bir özellik olabilir. Hayal gücünüzdeki her şeyi kontrol edebilirsiniz, bu yüzden hayal kurmayı deneyin!

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde sosyal ilişkileriniz ön planda olacaktır.Arkadaşlarınızdan manevi destek görebilir veya arkadaşlarınıza manevi destekte bulunabilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna girişi ile içe kapanabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç günü psikolojik destek almak için değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi küçük bir çocuk masumluğuyla aşık ve heyecanlı hissediyorsunuz. Artık daha huzurlusunuz ve kafanız rahat. Farklı bir şeylere yönelmelisiniz, çünkü finansal açıdan kötüye gidiyorsunuz. Baharatlı yiyecekler tüketmeye özen gösterin.  

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutucu tavrınızdan biraz uzaklaşın. Enerjinizin çoğunu hayatınızda ters giden şeyleri değiştirmek için kullanın. Bu yeniden bir başlangıç yapmaktır. Duygularınızı açığa vurma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bunu yaparken yanlış ifadeler kullanmayın. İkiniz arasındaki iletişim dürüst ve samimi. Hiçbir şey aranıza giremez. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 22" R
Ay
Balık
20° 40' 41"
Merkür
Koç
18° 55' 07"
Venüs
Boğa
05° 50' 33"
Mars
Koç
02° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 36"
Satürn
Balık
16° 54' 49"
Uranüs
Boğa
22° 34' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 43"
Lilith
Başak
23° 46' 25"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>