Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sözlerinle Kırmamalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Tam da oyun havasında olduğunuz zamanda etrafınızda oynayacak kimseyi bulamayabilirsiniz! Günün enerjisi işe odaklı bu nedenlearkadaşlarınızın çoğu arı gibi çalışacak. Bu arada, gezegen enerjileri, sosyalleşme ve rahatlama ihtiyacınızı da artırıyor. Birini akşam yemeğine ya da bir filme gitmek için ikna etmeye çalışın. Şakalaşıp gülmeniz ve bugünün eğlenceli doğasına uyum sağlamanız gerekiyor.

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

İşe koyul. Meşgul olmak için güzel bir zaman. Odaklanma ve yaratıcılık gerektiren eylemler destekleniyor olacak; hatta fiziksel güç ve enerji de desteklenerek seni hareket etmeye sevk edecek. Uyuşuk, yorgun ve biraz keyifsiz hissediyorsan, günün göksel açıları bütün bu olumsuz etkileri yok edebilir! Sanatsal projelere yönel ya da tahtadan bir şeyler inşa et. Hayatındaki özel insan için bir şeyler yaratabilirsin.Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İlişkilerde anlayış ve tolerans gerekebilir. Her türlü ikili ilişkide gereklilikler, zorunluluklar gündeme gelebilir. Objektif olmakla duygusal davranmak arasında kalabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerden dönüşler olabilir. Geçmişten kişilerle konuşmalar yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende çıkan sorunlar hakkında yorum yaparken patavatsızlık etmemeye özen göstermelisin. Farkında olmandan bir arkadaşını kırabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesi ile yakın ilişkiler kurmaya çalışabilirsin. Her ne kadar onlarla hayat görüşün farklı olsa da ortak müşterekte buluşmaya çalışıyorsun.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve tercihen bir ödeme planına sadık kalmalısınız. Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açın. Bugün duygusal ilişkilerinizde hassas olabilirsiniz. Fikirlerinizi benimsemek benimseyen ve size destek veren kişilerle yaşantınızda hissetmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle ya da ortaklık ilişkilerinizde bugün biraz daha fazla zaman ayırmalı ve düşüncelerini değerlendirmelisiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken sizi duygusal alanda, ailevi işler içinde daha meşgul kılabilir. Annenizle ilgili konularla da daha çok ilgilenebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda sevilecek ve sayılacaksınız. Arkadaşlarınız sizden akıl almak isteyebilirler bu süreçte onlara bilgi ve tecrübeleriniz ile destek olmaya çalışabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde Ay burcunuzda ilerlerken cesur ve girişimci yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışındaki durumları dikkate almayı ihmal etmeyin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir veya birden fazla aksilik ortaya çıkabilir ancak bu sizi çok uzun süre boyunca yavaşlatmamalıdır. Bunları çözmek için ufak bir ara verdikten sonra tam gaz işinize devam etmelisiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Sorumluluklarınız, bireysel hedefleriniz ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Kendinizi disipline etmek ve sorumluluklarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaş çevrende çıkan sorunlar hakkında yorum yaparken yaptığın patavatsızlıkla fakrında olmandan bir arkadaşını kırabilirsin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararsızlık yaşamaya müsait bir enerjide olduğunuz bugün, hayattan beklentilerinizi bir an evvel yaşamak, hayatınızdaki ikili durumların netleşmesini sağlamak ve artık belirli kararlar almak istiyorsunuz. Bugün herhangi bir konuda başkalarına fikir danışmak yerine kendi iç sesinizi dinleyerek hareket edin, para ve maddi konularda şansınızın açık olduğu bir gündesiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 57" R
Ay
Koç
22° 50' 20" R
Merkür
Koç
20° 29' 17"
Venüs
Boğa
08° 32' 42"
Mars
Koç
04° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 30"
Satürn
Balık
17° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 57"
Lilith
Başak
24° 01' 01"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>