Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hırslanmaya Başlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Güzel sanatlardan biriyle ilgili ders almayı düşünüyorsanız, bu gün bu konuda ciddi düşünmenin tam zamanı. Zihniniz, becerileriniz hakkında ince bir ayar yapmak için doğru anda. Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizden bir mesaj veya telefon alabilirsiniz ve bunun akabinde duygusal bir konuşma yaşanabilir. Akşam ise, dışarı çıkın ve biraz eğlenin.

Bu an, evet deme anı. Kaderinize evet diyin. Biraz hayal kırıklığına uğramışsınız çünkü işler istediğiniz gibi ilerlemiyor. Ama şimdi tüm fırsatlar ayağınıza geliyor ve kendinizi işleri yoluna koyarken bulacaksınız. Gelin, gelin. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Fakat korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, o enerjiyi işinize yarayacak bir avantaja dönüştürün.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Yeni bir şekilde iletişim kurmak konusunda ilham alabilirsin. Kendini ifade etme yetin ön plana çıkacak ve mizah anlayışın patlama yaşayacak. Komediden hoşlanıyosan amatör komedi gecelerine katılabilirsin. Yaşadıklarına dayanan, iyi bir materyal üretebilirsin. Yazmak ya da kamu önünde konuşmak gibi şeyler düşünüyorsan, enerji bugün sana destekler sunuyor olacak.Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için harika bir gün; zira başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm kartları elinizde tuttuğunuzu göreceksiniz. Bugün, şans ve refahın disiplinle buluştuğu ve inanılmaz bir sonuç verdiği günlerden biri. Harcadığınız emekler nihayet karşılığını veriyor ve göreceksiniz ki kendinizle ne kadar uyumlu olursanız, çevrenizdeki insanlarla da o kadar iyi bütünleşeceksiniz.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Gereksiz veya fazla harcama yapabilir, finansal konularda gerilime açık olabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarda önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Zamana bıraktığınız veya bir süredir devam eden konularla ilgili nihai karar ve sonuç söz konusu olabilir. Bazı ilişkilerde ayrılık yaşanabilir.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki rekabet ortamının sertliği ile sende hırslanmaya başlıyorsun. Ancak hırsını kontrol altında tutmasını da bilmelisin. Özel yaşantında bu huyunu devam ettirmen çevrenle olan iletişimlerinde birtakım sorunlar çıkarabilir. Yakın bir arkadaşının yardıma ihtiyacı olduğunu o söylemese de anlıyorsun.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün vereceğiniz kararlar sizleri kariyer alanınızda önemli bir serüvene ilerletebilir. Kendi içinizde çözemediğiniz bazı sorunları partnerinizle paylaşmanız size iyi gelebilir. İlişkilerde güç dengesini oluşturabileceksiniz. Yeni başarılara doğru cesaretle adımlar atmaktan çekinmeyin. Aşk hayatınızda güçlü etkileşimler ve başlangıçlar ruhunuzu besleyecektir. Başlamak için tam zamanı, hadi harekete geçin.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda arınma teması içeren konulara yer verebilir, istemediğiniz olay, kişi ve durumları kendinizden uzaklaştıracak enerji ve cesarete sahip olabilirsiniz

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kapalı alanda çalışıyor olmak içinizi daraltıyor olmalı. Bugün biraz gevşemek ve temiz hava almak için ağaçların bol olduğu bir yere gidip yürüyüş yapabilirsiniz.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, finansal konuları ön plana taşıyor.Gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını arayabilir, finansal özgürlüğünüze yönelik adımlar atabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda temkinli hareket etmelisiniz.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizi göstermenin zamanı geldi.  Bugünlerde çok mutlusunuz ve pozitif düşünüyorsunuz. Sizi böyle güzel hissettiren şeyleri har daim yanınızda tutmaya çalışın. Bağışıklık sisteminizi zayıf düşürecek gıdalardan kaçının.

3 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili uzun süredir beklediğiniz gelişme bugün gerçekleşebilir. Hoşlandığınız kişiyle bir araya gelebilir, onun söyledikleri karşısında oldukça heyecanlanabilirsiniz. Ona karşı hissettiğiniz duyguların platonik değil karşılıklı olduğunu öğrenmek sizi mutlu edecek. İş yerinde yeni bir risk alırken iyi düşünmelisiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Öksüren ve hapşıran kişilerden uzak durun!

3 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 59' 43" R
Ay
Başak
05° 46' 03"
Merkür
Boğa
00° 50' 31"
Venüs
Boğa
20° 48' 41"
Mars
Koç
12° 03' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 26"
Satürn
Balık
17° 50' 34"
Uranüs
Boğa
23° 16' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 34"
Lilith
Başak
25° 07' 20"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>