Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sakin ve azimli bir şekilde adımlarını atmalısın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Bugün pek görülmedik bir optimizm ruhu havaya hakim olabilir. Etrafındakiler iyi bir modda olacakları için keyifli bir gün geçirebilirsin. Çok iyi tanımadığın kişilerle bile eğlenceli sohbetlere girebilirsin. Bu kişiler komşuların olabilir. Hatta yeni arkadaşlar bile edinebilirsin!Sosyal enerjin oldukça yükseliyor.Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gökyüzü konumlanmaları yaratıcı etkinliklerinize yeni bir persfektiften bakmanızı gerektiriyor. Dahil olduğunuz herhangi bir yaratıcı aktivite biraz daha düzenli bir biçimde planlanmış olmayı gerektiriyor. Yaratıcı özellikleriniz muhteşem, fakat bu özelliklerin çeşitli alanlara kanalize edilmesi gerekiyor. Bazı yanılsamalarınızdan kurtulmanız ve gerçekliğe biraz daha tutunmanız gerekiyor.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün tamamında sizlerin burcunda hareket ediyor. Enerjinizin yine zirvede olduğu bir gündesiniz. Olumsuzluklar bugün sizden uzak duracak. Aksine Ay-Neptün uyumlu açısı sayesinde aşk hayatınızda da romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Ay-Plüton kavuşumu sayesinde kendinizle ilgili yapmak istediğiniz planları teker teker eyleme dökebilirsiniz. Şansınız arkanızda olacaktır.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve azimli bir şekilde adımlarını atmalısın! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, sakin ve azimli bir şekilde adımlarını atmalısın. İş arayışındaysan, umutsuzluğun artabilir. Bu durum seni olduğundan daha gergin yapabilir. Evliysen eşinin ailesiyle arandaki gerginlik karşılıklı anlayışla ortadan kalkabilir. Fakat bu duygu değişimlerinin, seni aşağı çekmesine izin vermemelisin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kaybetme korkusu taşıyor olabilirsiniz. Sanki karşınızdaki insan sizden uzaklaşıyor ve siz bir şey yapamıyor duygusu içinden çıkın. Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır. Bu alanda aşırı kontrolcü tavrınız sadece bazı şeyleri daha da sizden uzaklaştırabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay kişisel hassasiyetleri, beklentileri öne çıkarıyor. Ancak gereksiz yere aceleci davranmamalısınız. Sabırlı olun. Ailevi konular da gündeme gelebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi uçuk bir şekilde elde etmeye çalışmak yerine temkinli ve düzenli bir hal ile ilerleyebilirsiniz. Verimli haliniz birlikte çalıştığınız kişilerin de dikkatini çekecek.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken özgüveniniz de yerine geliyor. Kontrolünüz dışındaki olayların etkisinden kurtulup hayatınızın dümenine geçebilirsiniz. Cesur ve girişimci davranabilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size çok fazla önem veren ve elinde gücü olan birileri var. Bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapıp kendinizi öne çıkardığından emin olun. Bu adımlar sizi, hayalinizdeki işe götürecek.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde fazla baskıcı tutum takınmaktan kaçınmalısınız.Otorite kurmak istediğiniz kişilerin desteğini kazanmak için onlarla ılımlı bir iletişim kurmaya çalışın. Aksi takdirdeplanlarınızda aksilikler gündeme gelebilir. Partnerinizle uzun süredir yürüttüğünüz birlikteliğin geleceğini derinden sorgulayacağınız bir dönemden geçiyorsunuz.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili yaptığınız değişimler aşk hayatınızı pozitif bir şekilde etkiledi. Hayattan keyif almak ve karşı cins ile ilişkide olmak konusunda daha özgüvenli ve isteklisiniz. Hayatta kimse yalnız olmamalı. Kariyerinize gösterdiğiniz emeğin yarısını ilişkilerinize harcayabilirsiniz. Sadece gönül ilişkileri, partnerlik ilişkileri değil, arkadaşlarınız da sizden ilgi bekliyorlar.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; yakın çevrenle ilişkilerinde baskıcı ve disiplinli davranman ve her şeyi kontrol altına alma isteğin karşındakileri kırmana neden olabilir. Romantik ilişkin yönünden şanslı olduğun bir gün olsa da daha toleranslı davranman gerekebilir. Olayları akışa bırakmalı ve karşı tarafın da fikrini almaktan çekinmemelisin.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 46' 03"
Ay
Kova
14° 18' 56"
Merkür
Koç
17° 29' 01"
Venüs
Boğa
02° 42' 10"
Mars
Koç
00° 47' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 41' 47"
Uranüs
Boğa
22° 25' 34"
Neptün
Balık
28° 56' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 12"
Lilith
Başak
23° 29' 28"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>