Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz.

İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor.

Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz, yatırım gözüyle baktığınız büyük çıkışlarda atak olduğunuz kadar, mantıklı da olmanız gerekiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda, bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Karamsarlığın sizi tedbire iten yararlarını da gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen saatlerinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları sizi, kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz.

6 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:28 Güneş-Pluto kavuşumuyla Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, dış dünyada liderlik gücünüzü kanıtlamanızda, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde, derinliklerinizle temasınızda, kontrol sahibi olmanızda bonus değerindedir. Astrolojik olarak motivasyon gücünüzü yükselten bu görünüm, enerjinizi doğru alanlarda kullanabilmeniz ve başarılı olmanız anlamında da size destektir.  Şimdi siz artık kendinizi dışa karşı hakikaten yetkin biri olarak sunabilirsiniz. Kendinizin ve yeteneklerinizin, yapabileceklerinizin farkında olduğunuz için, hiç kimsenin kafasında soru işareti uyandırmazsınız. Saat 08:56 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Ruhsal anlamda sizi bir şeylere bağımlı kılan veya zorlayan meselelerden kurtulmak istersiniz. Üzerinizde baskı kurulmasından hoşlanmazsınız. Saat 10:49 Ay-Merkür görünümü, geri hareket döneminde olduğumuz için, eskiye ait bir takım konularla tekrar uğraşmamıza neden olabilir. Finansal anlamda daha dikkatlice hareket etmek, hesabı bilmek gerekiyor. Saat 23:39 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, iç sesiniz, -Huzurlu ol çağrısı yapıyor. Her şeyi denetlemekten, yoluna koymaktan, düzenlemekten vazgeç. Önünde duran yaşama bak ve rahatla diyor. İlişkisinde problemi olanlar,hayatında ve ailevi konularda zorluklar yaşayanlar bu sese kulak veriniz olur mu?  

6 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız.Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var. Güçlü kişileri seviyorsunuz. Başarıya doğru koşuyorsunuz.

6 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedef ve amaçlar doğrultusunda gayret gösteren kişilerle çalışmanız durumunda kendi yapmak istediğiniz şeyleri yapmanız ve birlikte çalıştığınız kişiler tarafından kabul görmeniz daha kolay olacaktır. Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dışa Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda oluşan durumlardan dolayı kararsızlık hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konular nedeniyle yönünüzü algılamakta zorlanabilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz. Etrafınızdaki kişilere karşı fedakarlık içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışmalar meydana gelebilir.

6 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerden nefret etmenize rağmen bugün adli başvurularınız olacak. Haklı olduğunuz konuları atlamayın. İstediğiniz hedefe oldukça yakınsınız.

6 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda sizi değiştirecek bir sürü olayla karşılaşabilir, bu olayların içinden alnınızın akıyla çıkabilirsiniz. Değişmekten ve güçlü yapınızı ortaya koymaktan hoşlanacaksınız.

6 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yazışmalar, evraklar ve karar verilmesi gereken konular hakkında dikkatli davranacaksınız. Ancak, içinizden yükselmeye başlayan istekler sizi zorlayabilir. Farklı beklentiler içine girebilir, şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

6 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 31' 42" R
Ay
Aslan
23° 53' 35"
Merkür
Koç
18° 14' 26"
Venüs
Koç
15° 56' 29"
Mars
Balık
20° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 08' 19"
Satürn
Balık
15° 25' 25"
Uranüs
Boğa
21° 39' 52"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
19° 57' 17"
Lilith
Başak
21° 58' 58"
True Node
Koç
15° 34' 58"
Son Güncelleme : 18/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>