Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yol Haritanı Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Duygusal açıdan bunaltıcı enerjilerin planlarını mahvetmesine izin verme. Fakat bu etkinin dönüştürücü bir yanı da olacağını bilmelisin. Hayal kurmak için güzel bir zaman, ve büyük hayaller kur. Mutluluğu ve özgürlüğü yakalamak için dünyanın ücra köşelerine gitmene gerek yok. İhtiyacın olan her şey içinde mevcut.Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilememek konusunda çok güçlü bir korkuya kapılmış olabilirsiniz. Bir yandan duygusallaştığınızı ve ağır basan duygularınızla yüzünüzü geçmişe döndüğünüzü görebilirsiniz. Diğer yandan sizden çok daha fazla kez bu sıkışmayı yaşamış ve size hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğini söyleme hakkını kendilerinde bulan otorite figürlerince kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizin bu iki senaryoya da takılı kalmaması için elinizden geleni yapın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri yapabliir,hayatı ve çalışma ortamında küçük veya büyük kararlar verebilir, seçimler yapabilirsiniz. Hızlı ve pratik düşünmek sorunları çözmekte, başarı sağlamakta yardımcı olurken varsayımlar ve hareketsizlikten kaçınmalı, harekete geçmelisiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarla mücadele etme yöntemin üstlerin tarafından beğenilebilir. Mesleğine dair kendini geliştirebileceğin, daha ileriye gidebileceğin yeni bir yol haritası çiziyorsun. Tamamen kariyer hayatına odaklanmış olman özel hayatın ile ilgili ayrıntıları gözünden kaçırmana neden oluyor. Sevdiklerini göz ardı etmemelisin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel maddiyatınızı yatırım kaynakları ile değerlendirmek için harika bir gün olabilir. Bugün vereceğiniz kararlar ile geleceğinize belirliyor olacaksınız. Zihniniz özgür hareket etmenize yardımcı olacaktır. Ortaklarınızla gerçekleştireceğiniz yeni projelerde disiplininizi elden bırakmadan hareket etmelisiniz. Sizin düzenleyici özelliğiniz hataları minimalize ediyor olacaktır.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinize yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız programlamalar gün içindeki sıkışıklığı rahatlatacaktır. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda sağlayacaktır.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş planlamalarınızı bitirip başarmaya odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Bazı şeyleri sorgulamadan, ilerlemeli ve maneviyatınızı da işlerinizin içine dahil etmelisiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelikve uğraşlarınızla yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İrili, ufaklı birçok işle ilgilenebilirsiniz. Çalışkan, üretken yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Detaylar konusunda hassas davranabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık hayatla ilgili belli bir tavrınız var ancak çok ayrıntılı veya iddialı bir programınız olmamasına dikkat edin. Tempoyu yavaşlatmak özgürleştirici hissettirecek.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık konularını ön plana taşıyor.Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı yakınlarınızla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bugünlerde çıkacağınız seyahatlerde problemlerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu etki altmışlı yaşınızın erken veya geç evresinde ortaya çıkar. Kendiniz hakkında gerçekliklerle yüzleşip sorun yaşaya bilirsiniz. Önemli insanlar veya şeylerin aniden mevcut olmadığını göre bilirsiniz. Pozitif olun, ama hiç bir şeye bağlanmayın. Eğer denemeye kalkarsanız kendinizle ilgili bir çok şeye vakıf olabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı olmaktan kaçınmalısınız. Bu şekilde dilediğinize daha çabuk kavuşabilirsiniz. Mesleğinizde sizi kıskanan ve rekabet halinde olan birçok kişi var, ancak onlarla savaşacak gücünüz var. Faturalar ve ortak mallar konusunda daha fazla dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Şu günlerde kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli ve asitli içecekler

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>