Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklılık İçerisindesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Bugün önünüzde çok dinamik bir gün var. Tüm enerjiniziyerinde üzerinde çalıştığınız bir grup projesine akıtma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Oraya girmek, kolları sıvamak ve işe koyulmak isteyeceksiniz. Genellikle çok meditatif, sakin bir insansınız, ama bugün somut sonuçlar ve eylemler arıyorsunuz. Kim bilir, belki de bu zorsize biraz rahatlamanız konusunda yardımcı olabilir.

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Görmezden gelemeyeceğin kadar dram ve kaosun yaşanabileceği bir gün. Mevcut enerjinin seni çok bunaltmasına izin vermemelisin. Ayrıca bu hayatta, olduğundan daha büyük ve abartılı görünün şeyler vardır. Belki bugün de böyle bir şeye tanık olursun. O yüzden kaygılanmamalısın. Büyük olasılıkla, düşündüğünden daha az kaygılanmanı gerektirecek şeyler var. Bu durumun üstesinden gelmek elinde ihtiyacın olan bütün araç gereçler var. En zor kısım ise, zihnini ikna etmek...Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı günler motive olmak zor gelebilir, ancak bugünün onlardan biri olmadığı kesin. Aklınız etrafınızla uyum içinde ve ayaklarınızın yere sağlam basması dilediğiniz şeyleri zihninizde canlandırmanıza yardımcı oluyor. Zamanınızın kısıtlı olduğu duygusu sizi hemen harekete geçmeye teşvik ediyor.

7 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mantığınızla hareket etmek isteyebilir ve kendi değer yargılarınıza, kendi yaşam felsefenize daha sıkı tutunma eğiliminde olabilirsiniz. Fakat inatçılık ve fanatizm yaşamın size açacağı kapıları ve fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste yaşanan olaylar yorgunluk hissi olarak varlığını kanıtlayabilir. Kendine karşı daha yapıcı davranmak isteyip, ufak bir tatil planı yapma arzun da körüklenebilir. Toprak burcunda meydana gelecek Yeniay, bazı konuların önemini daha iyi anlamana yardımcı olacak. Yaşamında yenilikçi dokunuşlar için hazır olduğunu hissederek, değişim planları içerisine girebilirsin.

7 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük planınıza uygun hareket etmeyince bütün sinir sisteminiz alt üst oluyor. Beklenmedik durumları abartmamalısınız. Her şey olabilir. Biraz sürprizlere karşı hazır olun. Sürekli plan programla hayatı yönetemezsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılma isteğiniz hayal gücünüzü destekleyecektir. Özgürleşme isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi serbest bırakmalısınız. Bir takım tabularınız ve standartlarınız sihirli bir aşk yaşamanıza engel olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

7 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konfor alanınızı terk etmenin zamanı geldi. Sıkı kurallarınızı esnetmenin ve hayatınıza daha geniş bir açıdan bakmanın tam sırası. Belirlediğiniz niyetlerin gerçekleşme potansiyeli oldukça yüksek. Olumsuz bir şey düşünmemeye ve dile getirmemeye çalışın. Kendinize, iyiyi çekin.

7 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

7 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken ufak tefek sorunlarla karşılaşacaksınız. Karmaşık durumlar karşısında daha dik durmaya çalışın. Enerjinizi doğru yönetmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırları çok fazla zorlamaktan kaçının.

7 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğinizde, huzursuz ve kaprislisiniz. Emir almayı sevmediğiniz için bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

7 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 02' 47" R
Ay
Aslan
11° 25' 04" R
Merkür
Koç
28° 21' 45"
Venüs
Boğa
18° 19' 30"
Mars
Koç
10° 31' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 49"
Satürn
Balık
17° 42' 05"
Uranüs
Boğa
23° 09' 37"
Neptün
Balık
29° 17' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 21"
Lilith
Başak
24° 53' 53"
True Node
Koç
14° 53' 20"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>