Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize açılmanız için hemen, hemen tüm koşullar hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde, koşullar da bu konuda yardımcınız olacak.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir.

Bugünlerde parayla alakalı biraz incineceğiniz bir tartışmanız söz konusu. Birkaç alacağınız var. Bunlardan birini artık gözden çıkarmış görünüyorsunuz. Bu konuda yakında sürprizler olabilir.

Yakın çevrenizde gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla iç içe yaşıyorsunuz. Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya niyetli de görünmüyorsunuz.

7 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe gününe, saat 02:54 Ay-Venüs kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu ilişki anlamında huzurun, paylaşımın, pozitif etkileşimin işaretçisidir. Saat 07:27 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Saat 14:22 Güneş-Uranüs görünüm etkisinde birilerinin sizin üzerinizde baskı kurmasına tahammülünüz yoktur. Ruhsal olarak çabuk tepki gösterebilir, inandığınız şekilde hareket etmek istersiniz.  Ancak dışarıdan size bakanlar sakin ve oldukça ciddi bir şekilde durduğunuz için içinizdeki fırtınaların farkında değildirler. Oysaki kriterlerinize uymuyorsa, kim olursa olsun onu hizaya getirmeye çalışırsınız. Değişim ihtiyacınız yoğundur. Hatta olanağınız varsa bir anda yeni bir eve taşınmaya  bile kalkışabilirsiniz. Ailevi veya mesleki konularda hakimiyetiniz yüksektir. Eğer bir şeyin sizin için gerekli olduğuna karar verirseniz bunu yapmaktan çekinmezsiniz. Saat 16:28 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır. Saat 18:28 Ay-Chiron görünümü, sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Her şeye rağmen bu dönem,çekiciliğiniz ve ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.

7 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Büyük resmi görmeye çalışırsanız, bir sonraki hamlenizi planlamanız daha kolay olabilir. İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının. Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki birkaç gün için, isyankar duygu durumları, özgürleşme isteği, isyankar tavırlar içerisine giren kişiler ön plana çıkabilir. Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir. Ya da acele hareketlere bağlı ufak tefek sakarlıklara ve kazalara dikkat etmekte fayda vardır. İlişkiler açısından da yanıltıcı kişiler, yanıltıcı durumlar, aldanma veya kararsızlık, dalgınlık veya belirsizlik türünde olaylar gündemde olabilir. Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

7 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Göremediğiniz durumlardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz. Planladığınız konulardaki değişimler nedeniyle bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

7 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarınınkine değil kendi işlerinize eğilmelisiniz. Yeniliklerin size şans getireceğini bilmelisiniz. Dostlarınıza verdiğiniz önemi abartmayın.

7 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca biraz isteksiz ve geri planda olabilirsiniz. Bugün, aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz.

7 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber çok hoşunuza gidecek. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğinizle ilgili karamsar duygularınız giderek azalıyor.

7 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

7 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>