Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini dış etkilerde aramanız gerekecek.

İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz hayalci. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz.

Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz

Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden, almayı düşündüğünüz riskli bir karar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Davet ve toplantılara katılabilir, ilginç teklifler alabilirsiniz. Karar vermeniz gereken durumların gelişmesini beklemelisiniz.

8 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Eğitim, iş, ticari konularda, hayata bakış açımız, inancımız, fikirlerimiz yönünde içsel gözlemde bulunma vaktidir. İnandıklarımız, bilgimiz, tecrübelerimiz yeterli mi? kulaktan dolma, sonradan edinme, başkalarından etkilenme yoluyla mı buralara geldik. Zorluklar veya engeller karşısında nasıl bir tutum sergiliyoruz. Pes mi ediyoruz, sonuna kadar mı gidiyoruz yoksa hiçbir şey yapmadan öylece oturuyor muyuz? İşte bunlara gerçekçi şekilde bakmak zamanıdır. Körü körüne bir şeylere inanmak yerine, araştırarak doğru bilgiye ulaşmak gerekir. Kendimizi hafife almamalı ancak özgüven duygumuzun hangi temele dayandığını da bilmeliyiz. Farkındalık çok önemli. Bir amacımız, yolumuz olmalı. Bu gök kubbe altında yaşadığımız gerçeği ve bunun birey anlamında bize yüklediği sorumluluğu taşımalıyız. Bunun karşılığını alırız veya almayız. Eğer biz, gönülden veriyorsak, onun hesabını yapamayız. Ancak gerektiğinde, yararlı ve zararlı olanın farkına varabilmek için bu zamanı olumlu yönde değerlendirebiliriz. İnancımızı geliştirici yolculuklar, çalışmalar, keşifler, araştırmalar, ihtisas alanında çalışmalar ve iç görüşümüz sayesinde, sürecin sonunda başarılı teklifler, fırsatlarla karşılaşabiliriz. 8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor. Siz Oğlaklar, Yeni başlangıçlar, İş ve özel girişimleriniz,  Kendinizi keşfetme ve isteklerinizin peşinden gidebilme cesaretiniz Fiziksel görünümünüz ve dış dünyada nasıl görünmek istediğiniz (imajınız),  Kendiniz ifade biçiminiz (dışarıdan görünen), yaşam enerjiniz (canlılığınız), mizacınız,  Kendinizi ortaya koyma gücünüz, insanlara yaklaşım biçiminiz,  Deni girişimleriniz (başlangıç yapmak istediğiniz durumlar) Davranışlarınızdaki kararlılığınız, kimlik duygunuz, cesaretiniz,  Yaşam bilinciniz, tipiniz, eğilimleriniz, egonuz, genel sağlık durumunuz, baskınlığınız. Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz. Günün güzellikleri sizleri ışıklandırsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz.. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. İlişkilerinizde aşırı bireysel olacağınız bir gün.

8 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var. Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Gereğinden fazla bonkör olmamanızda veya bonkörlüğünüzü kötüye kullanan kişilere dikkat etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Jüpiter bugünden itibaren dört aylık bir gerileme sürecine giriyor. Bu durum Jüpiter'in hayatımıza getireceği şansları bitirmiyor, ama azaltıyor veya yavaşlatıyor. Daha fazla içsel hesaplaşma yapmamıza ve inandığımız şeyleri sorgulamamıza neden oluyor. Aynı durumhayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir. Merkür'ün de gerilemesine Oğlak burcunda devam etmeye başlaması (zira Kova'da geriliyordu)birliklerimizi, işle ilgili girişimlerimizi veya hedeflerimizi yeniden gözden geçireceğimiz, daha gerçekçi adımlar atma ihtiyacı duyabileceğimiz, resmi kurum ve kuruluşlarla bağlantılı başlıklarda hatalara veya düzensizliklere açık bir sürece işaret ediyor. Ancak, elbette, Salı ve Pazartesi günleri yazdığımız iletişim sorunları, elektrik, elektronik ve teknolojik başlıklı konularda aksilikler, unutulan eşyalar, rötarlar, çifte rezervasyon v.b konular da devam ediyor.

8 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde koşullar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Bilemediğiniz nedenden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenerek kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru koşullar daha akıcı hale gelebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

8 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarınınkine değil kendi işlerinize eğilmelisiniz. Yeniliklerin size şans getireceğini bilmelisiniz. Dostlarınıza verdiğiniz önemi abartmayın.

8 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade ederken yanlış söylemlere açık olacaksınız. 25 Ocak'a kadar kolaylıkla insanların sözüne inanmama, kendi sözünüzde diretme, her şeyi kendinizin bildiğini düşünme gibi konular iletişim alanlarınızda sizi sıkıştırabilir.

8 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz.

8 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız bitiyor. Ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak.

8 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>