Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz. Onun için ise, duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek. Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir.

Her söylenen sözden olumlu anlamlar çıkarmamalısınız. Aldığınız birtakım vaatler, size çalışma yaşamınızda zaman kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, imkanlarınızı çoğaltabilir. Kendinizi dinamik hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özgüveninizin pekişebileceği oluşumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizde bazı kararsızlıklarınız olacak. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekiyor.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi gününün ilk etkili görünümü, saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşuyor. Hoşunuza gitmeyen bir durum olursa, fikrinizi söylemekten çekinmezsiniz. Bu görünüm aktif bir iletişimin göstergesidir. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, sizi ilgilendiren geçmişe ait bir konuda duygularınızı biraz sertçe ifade etmenize neden olabilir. Sizi baskı altına alabilecek hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, akılcı düşünmenizi sağlar. Belki hayatınızda belirsizlikler var. Ancak bunları aşacağınıza dair inancınız yüksektir. İnsanları daha iyi gözlemleyerek, kimlere daha yakın veya uzak durmanız gerektiğini saptarsınız. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazen hüzün, bazen gerginlik arasında gelip giden duygular bizi yorabilir. Böyle bir ruh hali içinde önemli kararlar vermemek gerekiyor. Normalde gayet kolaylıkla çözeceğimiz mevzuların bizi daha fazla yormaması için, bu saatler arasında farklı bir şeylerle kendimizi mutlu etmeye çalışmamız ne güzel olur. Deneyelim olur mu? Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşınla yapacağın konuşmalarda ön plana çıkabilirsin. Savunduğun fikirler dikkat çekici olacak.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel İlişkilerde bir türlü dengeyi kuramamış olmanız ve karşınızdaki kişiyi bazı konularda gerçekten zorluyor olmanız yaşamınızda bazı şeyleri ertelemenize neden olabilir. İlişkilerde baskı ve agresyon durumu belli bir dengeye oturtulmadığı sürece karşı taraftan olumlu adımlar gelmesi muhtemel gözükmüyor.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evle ya da evdekilerle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bu arada kendi duygusal ihtiyaçlarınıza da önem vermelisiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile bireylerinizle bir araya gelebilir, sofralar kurabilirsiniz. Merhamet, şefkat duygularınız daha fazla ortaya çıkabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar içinizi rahatlatabilir. Onlara yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde renkli aktivitelere katılacak ve çok eğlenceli olaylarla karşılaşacaksınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ev ortamınızda herkes duygularını açığa vurmak isteyecektir. Fikirler havada uçuşacağı için sizin iyi bir dinleyici olmanız gününüzü rahatlatır. Eve yeni bir eşya alabilirsiniz. Ayrıca yatırımla ilgili konular ön plana çıkabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 45' 14"
Ay
Kova
14° 07' 18"
Merkür
Koç
17° 28' 37"
Venüs
Boğa
02° 41' 09"
Mars
Koç
00° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 36"
Satürn
Balık
16° 41' 43"
Uranüs
Boğa
22° 25' 32"
Neptün
Balık
28° 56' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 09"
Lilith
Başak
23° 29' 22"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>