Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan tarafsız bir izleyici gibi davranmamalısınız. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Yeni yılın ilk günleri bazı hamlelerin habercisi olabilir.

Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor.

Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir. Kendinizi korumalı, bu sıkışıktrafiğinizde ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız çok ilgilenmenize uygun görünmüyor. Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Bugün de canınızı sıkan bir konuyu müthiş bir kolaylıkla çözeceksiniz.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi günümüzün ilk etkili görünümü, Venüs-Satürn kavuşumudur. Aşk hayatımızdanyaşantımıza kadar ilişkilerimizi gözden geçirmemizi işaret etmektedir. Yanılgılarımız, kaygılarımız veya kendimize ait gizli dünyamızdaki arzularımız bunları ele alacağız. Bizi zorlayan belki de seçimlerimizdi veya iyi niyetimizdi. İnsan kendine dürüst olduğu zaman, eksiğini, yanlışını, doğrusunu net olarak görebilir. Kimisi hiç hak etmiyordu. Biz aldık ve göklere çıkardık. Kimi bizi sevmişti ancak biz istemedik. Bunlar artık geride kaldı. Şimdi kendimize yeni bir pencereden bakma vaktimiz geldi. Her şeyi dört dörtlük yapmak zorunda değiliz. Birilerini yüklenmek zorunda hiç değiliz. İşimizden, aşk hayatımızdan zevk alıyorsak, gücümüz yettiği kadar, sağlığımıza da dikkat ederek yapmalıyız. Mecbur olduğumuz için değil. İçimize atmamalıyız. Gerektiğinde su misali akmayı bilmeliyiz. İllaki güçlü olmak zorunda değiliz. Biz de insanız. Saat 07:07 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Saat 20:40 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 22:58 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

9 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz.Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Fakat bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün için, uzlaşmak ve konuşarak anlaşmak oldukça zor olabilir. Tartışmalı ortamlardan, ani hareketlerden, tepkilerden, riskli olaylardan ve yerlerden uzak durmanızda fayda var. Sakin kalmak ve gezegenlerin normale dönmesini beklemek gereken birkaç gün.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken dikkatleri çekmeniz zor değil. Ancak bugün önemli adımlar atmaktan, risk almaktan uzak durun.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konudan bir konuya atlıyorsunuz. İçinizden gelen sesi tam olarak dinlemiyor, aklınıza eseni yapıyorsunuz. Ailenizin uyarılarını dikkate almalısınız.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade ederken yanlış söylemlere açık olacaksınız. 25 Ocak'a kadar kolaylıkla insanların sözüne inanmama, kendi sözünüzde diretme, her şeyi kendinizin bildiğini düşünme gibi konular iletişim alanlarınızda sizi sıkıştırabilir.

8 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yapacağınız görüşmeler sizi çok keyiflendirecek. Düşüncelerinizin ne kadar doğru olduğunu anlayacak ve yeni planlar yapacaksınız. Harekete geçmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Uzaklara yolculuk yapmayı planlayabilir, geleceğe yönelik farklı istekler içine girebilirsiniz.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

9 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>