Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Panik Havasında Olmamalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdeki konu ve kişiler üzerine daha derin düşünebilir, olayların iç yüzünü ve arka planını sorgulayabilir, şüpheci olabilirsiniz. Güvenme ve ayaklarını sağlam yere basma isteğiniz artacak. Bu sebeple kendinizi garantiye alarak hareket edebilirsiniz. İlişkilerde daha gizemli ve manipülatif davranabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telaşlı ruh halin bazı işlerinde detayları gözden kaçırmana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan uzun süre önce ayrıldığın sevgilinden bir haber alman seni şaşırtıyor. Kendine yaptığın yatırımları artırıyorsun. Yeni bir dil, yeni bir enstrüman öğrenmek gündeminde olabilir. 

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda gündeminiz oldukça yoğun olabilir. Görüşmeler, toplantılar arasında kendinize zaman ayırmak mümkün olmasa da sağlığınız için stres kaynaklı uyarıları da göz ardı etmemelisiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlişkilerde anlayış ve uyum arayacaksınız. Beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi bitirmek için özel bir çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızla ilgili konularda ciddi düşünebilir ve bu sebepten de partnerinizi biraz ürkütebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızı gördüğünüzde onu görmenin ne kadar güzel olduğunu ona söyleyin. Sevginiz onlu şaşırtabilir, ancak bunu duyduğuna sevinecektir. Siz de ona böyle hissettirmeyi seveceksiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın.Sorunlarınızın temelini incelerken, çevre ile birlikte yaşadığınızı unutmayın. İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, hemen savunmaya geçiyorsunuz.

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnandığınız fikirler ve çalışma sisteminiz, yakın zamanda haberdar olduğunuz yeniliklerden etkilenmeye başlayabilir. Değişikliğe direnç göstermemeli ama bunu yaparken de hiçbir şeyi sadece yeni olduğu için benimsememelisiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile olan ilişkinize bir şans daha vermeyi deneyebilirsiniz. Bugünyerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Fiziksel sağlığınız için spor yapmaya başlamalısınız.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenizde alarm vermeye başladı. Hareketli yaşamınız sağlık konularında daha hassas olmanızı gerektiriyor

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 49" R
Ay
Aslan
12° 41' 43" R
Merkür
Koç
28° 29' 09"
Venüs
Boğa
18° 27' 12"
Mars
Koç
10° 36' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 17"
Satürn
Balık
17° 42' 32"
Uranüs
Boğa
23° 09' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 40"
Lilith
Başak
24° 54' 35"
True Node
Koç
14° 53' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>