Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çizgilerin Netleşiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Günün enerjisi sizi canlı, şen şakrak bir havaya sokacak. İşten izin alıp mola vermek istediğinize karar verebilirsiniz. Sevgilinizle bir macera yaratmak için biraz zaman harcayın. Şehir dışına bir geziye çıkmak isteyebilirsiniz. Belki de günü evde romantik bir şekilde geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel yakınlık ihtiyacı hissedeceksiniz.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinden pek aktif olmak gelmeyebilir. Kendini zorlamaktansa dinlenmeye daha çok önem verebilirsin. Karamsarlığa yenik düşmemek ilerisi için içinde daha fazla umut oluşmasını sağlayabilir. Hayata olumlu taraftan bakmaya devam etmelisin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içerisinde iletişim trafiğiniz artabilir. Kutlamalara ve davetlere katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelerek daha keyifli olabilir, eğlenebilirsiniz. Fevri ve aceleci olmak ise aksilikleri getirebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yılda aldığın kararlar, sınırlarını belirginleştiriyor. Arada kalmış konuları bir bir kapatıyorsun. Eğer yalnız bir Terzi burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını ifade etmek isteyebilirsin. Eski bir dostunla, sosyal medya üzerinden yeniden iletişime geçebilirsin. Beklenmedik harcamaların çıkması, bütçe kontrolün için yeni bir plan yapmanı gerektirebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk almaktan kaçınıyorsunuz. Sadece maddi olarak destek olmak isteyişiniz aileniz tarafında reddedilebilir. Onların ihtiyacı olan tek şey sizin sevginiz ve saygınız… Biraz onlara zaman ayırın. İlerde bu zamanların pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Hayattayken bir şeylerin kıymetini bilin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak hareketli koşullar getirmekte. Aynı zamanda bazı olumlu haberler de alabilirsiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neyin ne olduğunu yargısızca ve mantık çerçevesinde bilirseniz önlem almanız çok daha kolay olacaktır. Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen hayatınızda şu andan daha toleranslı olduğunuz zamanlar olmuştur. Birilerine karşı çok inançlı davranışlar sergilemiş olabilirsiniz ya da bazı şeylere karşı ilgisiz bir tavır takınmış olabilirsiniz. Fakat hepsinin sonunda kendinizi bunlardan arınmış hissedeceksiniz. Şu an ihtiyacınız olan şey zarafet duygunuzu kullanmak ve size yakın olan birisi ile ilişkinizi yeniden alevlendirmek için gerekli diplomasiyi sağlamak olacak.

1 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda meydana gelen endişe verici bir olay yüzünden şu an aile içi ilişkileriniz keskin bir bıçağı andırabilir. Özellikle bir kişiyle göz göze gelmek istemeyecek bir noktaya gelebilirsiniz. Anlatmak istediğiniz bir şey varsa bunu vurgulamak önemlidir fakat öfke de size sadece zarar getirir. Şu anda söylenen bir şey oldukça uzun süreli yankı uyandırabileceğinden daha seçici olmaya çalışın.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Henüz somutlaştıramadığınız başka işlere yönelme düşüncesi içindesiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın ilk gününde geleceğe dair yeni umutlarla uyanabilirsiniz. Duygularınız dengeli, enerjiniz yüksek. Günü dinlenerek, kişisel bakım yaparak ve kendinize vakit ayırarak geçirmek size çok iyi gelebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor ve onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Dikkat edin, onu yormayın ve şaşırtmayın. İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz ve daha sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız. İş yerinde problemleri zamanında algılayın ve kararları yerinde vermeye çalışın. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Mide ağrılarınızın nedeni aşırı stres.

1 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>