Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün sizin için her şey oldukça iyi gidecek, şimdi artık isteklerinize göre hareket etme zamanı. Ancak, eylemlerinizde tamamen gerçekçi olmadığınızın farkına varın. Şu an bu alanda biraz disipline ihtiyacınız olabilir. Çalışabileceğiniz sağlıklı bir yapı sürdürün.

Bugün, dürüst ve açık bir biçimde iletişim kurmayı gerektiren bir gün. İşyerinde gergin bir hava hakim ve ufak tartışmaların alevlenip büyük kavgalara dönüşmemesi için çok dikkatli olmalısınız. Barış elçisi olun. İş arkadaşlarınız arasındaki tartışmaları alevlendirmek yerine onları yatıştırın. Ekibin faydası uğruna gururundan vazgeçebilenler bugünün gerçek kahramanları olacak.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Yoğun bir gün geçireceksin. Bugüne ekstra planlar yapma! Evin, ailen veya sevgilin senden çok şey bekleyebilir. Hatta, enerjin son raddesine dek zorlanabilir; o yüzden kendine de bir miktar sakladığına emin ol. Eğer kendini bütünüyle onlara verirsen sinirlerin bayağı hasar görecek!Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara odaklanabilir, birikimler ve yatırımlarla ilgili gerçekçi ve araştırmacı davranarak daha sağlıklı adımlar içerisinde olabilirsiniz. Kıtlık bilinci ve yetersizlik duygusundan kaçınmalı. Duygusal beklentiler artabilir.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerin ile arana giren soğukluğu halletmek istiyorsun. Onları telefonla arayıp hâl hatır sorabilirsin. Yoğun telefon görüşmeleri yapacağın bir gün geçiriyorsun. Ailevi konuları erkenden halletmen işlerine zamanında başlayabilmene olanak sağlıyor. Sorumluluklarını aksatmaman patronlarının dikkatini üzerine çekebilir.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu durum size ilişkinizde bazı kopuşları da beraberinde getirebilir. Biraz daha anlayışlı ve empati içinde hareket etmeniz doğru olacaktır. Parasal konulardaki çözümleriniz bugün doğru olabilir.Ekonomik dengelerinizi doğru kurmalısınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne maddi kaynaklarınızla ilgili düşünerek başlayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler gün boyu işinize yaratacaktır. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Zihinsel konular artabilir.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan fedakarlığa açık olsanız da kendinizi özgür hissetmek isteyeceksiniz. Özgürlüğün tadını çıkarmak ve kendinizi verimli, hissetmek isteyeceksiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş çevrenizi genişletmek istiyorsanız biraz daha girişken davranmalısınız. Oturduğunuz yerden yeni insanlarla tanışmayı ummuyorsunuz değil mi? O zaman farklı etkinliklere katılın!

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Bütçe yönetimi yapmanın önem kazandığı bir gün.Gelir gider hesabı yapabilir, kazançlarınızı arttırmanın yeni yolları üzerine kafa yorabilirsiniz. Kişisel değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlardaki yoğun çalışma temponuzdan dolayı sevdiklerinizi ihmal ettiyseniz, bu durumu telafi edecek bir şeyler yapın. Bugün kendinizi diğer günlere göre biraz daha yorgun hissedebilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konuların gündem kazanması sonucunda birçok fikrin kafanızda uçuştuğu bir gün. Sınırlarınız daha esnek tutmayı başarırsanız, olayların size sunacağı avantajları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kurallarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 28"
Ay
Kova
24° 04' 24"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Boğa
03° 33' 30"
Mars
Koç
01° 19' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 32"
Satürn
Balık
16° 45' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 32"
Lilith
Başak
23° 34' 05"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>