Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ön Yargılarından Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 50%

Aşk hayatınız hakkında endişelenebilirsiniz. İdealist bir insan olarak, her zaman sonsuz aşk yaşadığınız bir ilişki arıyorsunuz. Fakat bazen gerçekçi olmuyorsunuz! Her ilişkinin iniş çıkışları vardır ve kimse mükemmel değildir. Şu anki aşk hayatınızın filmlerdeki gibi olmasını beklemeyin. Bunun yerine partnerinizle daha iyi iletişim kurmaya odaklanın. Herhangi bir sorunu çözmek için el ele verin. Biraz çaba ile, her şey düzelecek.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Kimse reddedilmeyi sevmez; ama muhtemelen en fazla sevmeyen de sensin! Bu yüzden de bilinmeyene doğru ilerlemekten ve riskler almaktan hoşlanmıyorsun. Arkana yaslanıp güvenli hissederek de hayatını olumlu yönde etkileyebilecek maceralardan kendini mahrum ediyorsun! Havaya enerjik, kucaklayıcı bir etki hakim ve seni gözünü karartmaya cesaretlendiriyor. Bu enerji sana yabancı gelse de, belki de bu yabancı enerjinin tadına bakmanın zamanı gelmiştir.Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Arkadaşlarınızdan, ailenizden ya da tanımadığınız insanlardan çok fazla e-posta ve mesaj alabilir, telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Bütün bunlarla haşır neşir olurken bir süredir haber almadığınız bir akrabanızdan beklenmedik bir telefon gelebilir. Uzun bir aradan sonra gerçekleşen bu ilk kontak iyi gidecek ve ikiniz de yeniden görüşmeye istekli olacaksınız. Sağlam durmak ve dengenizi korumak için bu meşgul dönemde zamanınızı iyi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü iletişim ve ilişkide dengeli davranmak, önemli konuşmalar ve kararlar içerisinde olmamak gereklidir. Davalar, başvurular ve hizmet alma konularında aksaklık meydana gelebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığında fazla anlaşamadığın bir kişiyi, tanıdıkça daha çok sevmeye başlıyorsun. Ona karşı ön yargın yerini sempatiye bırakabilir. Yeni tanıştığın insanlara karşı olan tavrın değişiyor. Ön yargılarından kurtulmak zihninin rahatlamasına yardımcı olabilir. İlişkini canlandırmak için yaptığın jestler işe yarıyor. Sevgilinden alçağın bir mesaj sana mutluluk veriyor.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yakın çevrenize yapmış olduğunuz yardımların karşılığını alabileceksiniz. Aynı zamanda onlardan destekler alıp gelecek planlarınızı oluşturabileceksiniz. Bugün özel ilişkilerden yana sizin için karışık etkiler söz konusu olabilir. Zira sevdiğiniz biri varken başka biriyle flört etme hissi bugün duygularınızı  ele geçirebilir. Kendinizi hiçbir zaman yapmam dediğiniz masum kaçamaklar yaparken bulabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde derin bir anlayışın huzuruna geçme fırsatı yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi iyi ifade edebilmenin güzelliğini göreceksiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır yaşadığınız en yoğun gün bugün olabilir. Sürekli telefonda olmak, mailleri ve faksları cevaplamak zorunda kalabilirsiniz. Hatta küçük çaplı bir toplantı için dışarı çıkmanız da gerekebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Seyahat, eğitim ve hukuk konularınız önümüzdeki günlerde daha rahat ilerleyecektir.Uzak akrabalarınızla iletişime geçebilir, akademik çalışmalarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak için de önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile aranızda yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan kırgınlıklar olabilir. Alışverişe liste yapmadan ve bütçe belirlemeden çıkmamaya dikkat edin. Gün içinde bir duruma sinirlenirseniz güvendiğiniz birarkadaşınızla konuşun.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>