Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişten Bir Mesajın Var Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 50%

Bugün rahatlamak ve eğlenmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Bazen, işlerin ve sorumluluklara o kadar kapılıyorsunuz ki nefes almanın nasıl bir şey olduğunu bile unutuyorsunuz. Sevdiklerinize odaklanın ve onlarla önemli konuşmalar yapın. Çocuklarınızla parkta oynayın. Eşiniz/sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkın. Bugün sadece hayatta olmanızı kutlayın!

Bugün yeni bir kariyer yolu düşünüyor olabilirsiniz. Şu an nakit akışıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Bütçeniz üzerinde çalışırken, biraz sinirli olabilirsiniz. Pratik çözümlere odaklanmaya çalışın. Belki zam isteyebilirsiniz. Ya da belki de bir yandan danışmanlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bu durum için bir çok kısa vadeli çözüm bulunuyor. Bu yüzden endişelerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin!

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir basamak daha yükselirken varmak istediğiniz zirvenin daha önce hesaba katmadığınız kadar yüksekte olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen tırmanışın bu zorlu kısmı başladığınız yerden, aşağıdan bakıldığında görünmüyordu. Panik yapmayın. Bilinmeyene aşırı tepki gösterirseniz dengenizi kaybedip uçuruma düşebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayın, dinlenin ve izleyeceğiniz stratejiyi adım adım yeniden düzenleyin.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içinde düzenleme ve tadilatlar, taşınma ve taşınmaz mal alım-satımları, yurtdışı konuları, sınavlar vehayatında değişiklikler gündeme gelebilir. Yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz. Sağlıkla ilgili ani hassasiyetlere dikkat etmeli. Ruh ve beden sağlığını zorlayacak düşünce, duygu ve fiziksel aktivitelerden kaçınmalı. Beslenmeye, zehirlenme durumlarına dikkat.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya hesaplarını kontrol ediyorsun. Paylaşımlarını düzenlerken gözden kaçırdığın bir mesaj gözüne çarpabilir. Geçmişinden gelen bu mesaja kayıtsız kalmayarak cevap veriyorsun. Eski ilişkinden aldığın bu mesaj içine burukta olsa bir mutluluk veriyor. Kötü anıların gözünde canlansa da geçmiş geçmiştir deyip kin tutmamayı tercih edebilirsin.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların size mesafeli olduğunu düşünerek konuşmalarından size karşı tavır aldığını hissedebilirsiniz. Yanlış anladığınız olayları kişiselleştirmemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Finansal konuların bir hayli aktif olduğu bugünü gelecekle ilgili çeşitli yatırımlar yapma ve geleceğiniz için farklı hayaller kurma gününde pozitif bir şekilde değerlendirebilir ve dostlarınızla güzel vakitler geçirebilirsiniz. Bazı adımlarınızda da temkinli davranmanız gerekebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde ve sözlerinizde aceleci olmamaya bakın. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular yüzünden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stilinizi yansıtan denemeler size iyi geleceği gibi dostlarınızın da göz zevkine hitap edecek. Bakım ve kişisel konularda kendinizle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde alışılmadık bir gelişmeye tepkiniz, genel olarak hayattaki aksaklıklara olan tepkinizi yansıtıyor. Kendinizi iyi gözlemleyin ve tanımaya çabalayın.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati psikolojinizi ve iç dünyanızı ön plana taşıyor. Geçmiş kararlarını sorgulayabileceğiniz, içe dönük bir gün olacaktır.Ay’ın Mars ile karşıtlığı kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olaylar biraz dağınık, biraz da kontrolünüz dışında ilerlerken dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Vazgeçmeniz ya da ardınızda bırakmanız gereken şeyleri hatırlatan bir gün olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Kendinize güvenmenize rağmen, aile içi ilişkilerinizde, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>