Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hatalarını Düzeltiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Bugün dünyada büyük bir fark yaratacak için yepyeni bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz! Belki de son zamanlarda bazı yeni kariyer hedeflerinde karar kıldınız. Veya kurnazca yatırımlarla gelir elde etmeye odaklanıyor olabilirsiniz. Odaklanmış kalmak önemlidir. Hiçbir şeyin veya kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Başkalarının cesaretinizi kırmasına izin vermek istemezsiniz. Şu anda kendinize inanmanız ve en değerli hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz konusunda kendinize güvenmeniz gerekir.

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Günün sonunda dinlenmek kendini biraz şarj etmek isteyebilirsin. Son birkaç günü zorlayıcı geçirmiş olabilirsin. Sinirlerin biraz fazla yıpranmış olabilir. Özel esanslarla ve tuzlarla uzun bir banyo keyfi yap ve aynı zamanda üzerindeki duygusal birikimi de boşalt. Ya da huzurlu bir yürüyüşe çık ve Toprak Ana ile bağ kur! Ayağının altındaki toprağa tüm stresini sal gitsin!Bugün birileriyle yoğun bir etkileşime girebilirsin. İnançlarından ilham alarak şaha kalkabilirsin. Bu konuşma din üzerine ya da etik ve ahlaki değerler üzerine de olabilir. Konuşmaktan çekinme. Bu konuşmayı başlatan kişinin eğitilmeye ihtiyacı olabilir. Belki de sen ona daha vizyonlu olması konusunda yardımcı olabilirsin. Başkalarının da zihinlerinin açılması için doğru zaman!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içerisinde bir konunun veya bir durumun kapanışına doğru gidebilirsiniz. Bazı şeylerden vazgeçebilir, uzaklaşabilirsiniz. Yalnızlık hissini duyabilir veya kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlışları telafi etmek isterken daha büyük hatalara sebep olmaktan çekiniyorsun. Çevrende bulunan ve yalan söylediklerine şahit olduğun kişilere karşı ikinci şansı tanımayacaksın. Evlilik arifesinde olan bir Terazi burcuysan, düğün planlamaları ile ilgili kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Profesyonel yardımın yanı sıra yakın arkadaşlarınla fikir alışverişi yapmak üzere telefona sarılabilirsin.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı isyankar olabilirsiniz. Tahammül etmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Kişisel amaçlarınızı gerçekleştirirken önünüze çıkan her sınavda zorlanıyorsanız, yöntemlerinizi yeniden değerlendirmelisiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bu konu hakkında düşünüp yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. İlişkinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Bugün iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır verdiğiniz emeklerin karşılığını bugün alabilirsiniz. Pratik düşünmeniz ve iyi gözlem yapmanız sayesinde bunu başarıyorsunuz. Yaşayacağınız bu durum özgüveninize büyük bir destek verecek vehayatınızı ilerletmek için yeni yollar arayışına girmenize neden olabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Güneş ve Jüpiter’in olumlu desteğini her geçen gün hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde, birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Detaylar üzerinde yoğunlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece istediklerinize ulaşmayı da başarabilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk maceraları size enerji veriyor fakat başlarken dikkat edin. Çok farklı ve ilginç kişiler dikkatinizi çekebilir.Yakın dostlarınızla birlikte bazı sinsi ve keyifli planlar peşinde koşturabilirsiniz. Bu planlar, çalışma ortamında başınıza bazı dertler açabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Aile içinde bazı konularda esnek düşünemiyor, hemen patlıyorsunuz. Bu tavrınız yakınlarınızla ilişkilerinizi güçleştiriyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gergin haliniz, midenizi de etkiliyor. Biraz rahatlayın.

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 22" R
Ay
Balık
15° 26' 27"
Merkür
Koç
18° 41' 21"
Venüs
Boğa
05° 23' 51"
Mars
Koç
02° 28' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 52' 59"
Uranüs
Boğa
22° 33' 07"
Neptün
Balık
29° 00' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 31"
Lilith
Başak
23° 44' 01"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>