Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özenlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Kalbiniz ve duygularınız aynı görüşte, ancak siz onların bu görüşte olmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu size geçmişteki bir olayı anımsatıyor olabilir. Eskiden yaşadığınız mutlu bir karşılaşma, şimdi size bir gül ağacından geriye kalanın yalnızca dikenler olduğunu hissettirebilir. Şu ana odaklanın ve bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Bugün herkesin neden bu kadar harekete geçtiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Anlamak için zamanınızı heba etmeyin. İşlerin olduğu noktada gayet iyi durumda olduklarını kabul etmekte ve eğer insanlara kendi dramalarını sergilemeleri konusunda izin vermekte daha iyisiniz. Sizin işiniz dengeyi sağlamak. Oldukça yoğun olan sorunlarla uğraştığınız için bu durum söylemekten bile daha kolay gerçekleşebilir, bu başa çıkamayacağınız bir şey değil.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Bugün başkalarının sosyal ruh halleri tarafından etkilenebilirsin. Arkadaşların seni bazı grup aktivitelerine dahil etmeye çalışacaktır. Bir spor musabakasına gidebilirsiniz. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten keyif alacak gibi duruyorsun. Çevrendekilerin enerjileri tarafından desteklenebilirsin. Kendini ana kaptır ve kaygılarını unut gitsin. “Arkadaş terapisi”ne kendini bırak!Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

9 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içinde duygusal desteğe ve onaylanmaya ihtiyaç duyabilir, beklentinizi karşılayan ilişkilerde bulunmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde toparlanma ve sağlamlaşma adına oldukça destekleyici bir gün. Karmik ve kadersel deneyimler karşınıza gelebilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanını iyi kullanmaya ve bir düzen içerisinde hareket etmeye özen gösteriyorsun. Çevrene karşı daha sıkı uyum sağlamaya başlıyorsun. Ailen ile yapacağın konuşmalarda onları yönlendirmen ve bağlarınızın güçlenmesini sağlayabilirsin. İlişkisi yeni başlayan bir Terazi burcuysan, partnerin ile geçirdiğin günlerin kalitesini artırmak için onu yakından tanımaya özen göstereceksin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi ileri boyuta taşıma isteğiniz olacaktır. Partnerinizle ortak geleceğinizi inşa etmek istiyorsunuz. Bu ortak hayalleri gerçekleştirmenin ilk adımı ailelerin tanışması...Bunun için oldukça uygun bir zamandasınız.

9 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızı kontrol ettirmek doğru bir karar olabilir. Kişisel hassasiyetinizin olduğu olaylar ön plana çıkabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde eksik olan kısımları toparlamak için uygun zamandasınız. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde önemli şeyleri dikkatinizi vererek yapın. Gerek arkadaşlarınızı gerekse partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünya turuna çıkmaktan bahsedip durmak yerine plan yapmaya koyulun. Birikim yapmaya ve hayallerinize zaman ayırmaya başlamadığınız takdirde onları asla gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bugün bu konularla ilgili harekete geçmenin tam zamanı. Genellikle çok daha esnek bir tutumunuz var. Bu düşünme biçiminin sizi doğru yerlere ve insanlara yönelttiğini fark edeceksiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çekilmesi gereken sınırları çekin ve mahremiyetinize saygı gösterilmesinin bir nezaket değil, zorunluluk olarak görülmesini sağlayın. İnsanları idare etmek kısa süreli bir çözüm sağlasa da aslında sağlıksız ilişkiler yaratıp, sizi mutsuz edecektir. İnsanlarla ayırdığınız zamanı ve emeği bir yatırım olarak görün ve karşılığını almayacaklarınızdan uzak durun.

9 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve iç sesinizi dinlemek için zamana ihtiyacınız var. Acele etmemeli ve olayları sıra ile çözümlemeli kendinizi dağıtmamalısınız.

9 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi dışınızdaki dünyayı kontrol ettiğinizde aslında ne kadar yaratıcı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Her şeyin kısa zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali bulunuyor.

9 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

9 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 24" R
Ay
Koç
29° 46' 35" R
Merkür
Koç
20° 51' 48"
Venüs
Boğa
09° 07' 36"
Mars
Koç
04° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 09"
Satürn
Balık
17° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 43' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 30"
Lilith
Başak
24° 04' 10"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>