Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eksikleri Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 40%

Bir arkadaşınız ya da sevgilinizden beklenmeyen bir mektup, ziyaret ya da telefon görüşmesiyle heyecan verici haberler alabilir ve bu kişi ile bir araya gelip bunu kutlamaya karar verebilirsiniz. Tahmin edemediğiniz bir kaynaktan iyi bir para geliyor ama bu konuda merak etmekle zaman harcamayın. Akışına bırakın ve keyfini çıkarın çünkü gelecekte sizi başarılar bekliyor olabilir. Günün sonunda, kendinize bu sabahkilerden tamamen farklı hedefler belirlediğinize tanık olabilirsiniz.

İnsanların bugün sizin hakkınızda söylediklerine karşı olağan dışı bir duyarlılık gösterebilirsiniz. Normalde kendinize güveniyorsunuz ve hiç kimse sizi yeterince öz saygıya sahip olmadığınız konusunda suçlayamaz! Ama bugün eleştirel bir insanla karşılaşırsanız kendinizi birazcık aşağı hissedebilirsiniz. Bir patron, müşteri ya da meslektaş, sizi sinirlendirecek düşüncesiz bir yorum yapabilir. Anın enerjisinden kendinizi uzak tutun ve objektif olmaya çalışın.

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Bütünlük seviyesini yüksek tutmalısın. İnsanlar gerekçelerinden şüphelenebilir; o yüzden onlara bu şüpheyi taşımaları için bir sebep verme. Kendine güvenerek hareket et ve sözlerini yerine getir. Büyük güce sahipsin evet; fakat biraz dengesiz bir güç bugün mümkün. Enerjini dengelemek ve korumak adına küçük yürüyüşlere çıkıp zihnini toplamayı dene.Son zamanlarda özgüvenli ve lakayıt görünüyorsun. Bir konuşma yapma, toplantı organize etme veya önemli bir rapor hazırlama gibi olasılıklarla karşılaşabilirsin. Eğer diğer bütün oyuncuları gölgede bırakabiliyorsan, bunu ustalık bilgine, gücüne ve ağırbaşlılığına borçlusun. Üst üste galibiyet aldığın bir dönemdesin ve çevredeki herkes de bunun farkında!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Motivasyon ve enerjiniz gün boyunca daha dalgalı, bazen düşük olabilir. Konfor alanınızda kalma isteği artıyor. Kriter ve hedeflerinizin yüksek olması, yaşamınıza dair ideallere sahip olmanızdan dolayı başarılar, başarı fırsatları gelebilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları doğruları ile değiştirmeyle başlıyorsun. Küslük yaşadığın bir arkadaşını tekrar arayabilirsin. Evinde daha çok vakit geçirmeye başlıyorsun. Bugün Ay boşlukta evde bazı eksikler gözüne çarpıyor. İnternet üzerinden dekoratif alışverişler yapabilirsin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızda ani bir kararla değişikliğe gidiyor olabilirsiniz. Bazı fevri kararlar almak sizlere geri dönüşü olmayan durumların yolunu açabilir. Zaman ve şartların oluşumuna göre ilerlemeyi seçmelisiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha önemli olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler en kontrollü burçlardan biri olarak kolayca olayların üstesinden gelebilirsiniz. Duygusal açıdan kendinizi çok mutlu hissedeceğiniz durumlar yaşayacaksınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü enerjinizi hareket ederek atmalısınız. Birkaç işinizi halletmeniz gerekiyorsa örneğin araba kullanmak yerine yürümeyi deneyin. İyi gelecektir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda seyahat etmeye başlayacağı 19:10'a kadar Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Gündüz saatlerinde kendinizi içe kapanık ve hassas hissedebilirsiniz. Endişe ve paranoyaya kapılmamaya çalışın. Ay'ın boşlukta olacağı 13:58 ile 19:09 arasında girişeceğiniz işler sonuçsuz kalabilir. Önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi bu aralığa denk getirmemeye çalışın. Akşam saatlerinde kibarlığınız, nezaketiniz ve arabuluculuk özellikleriniz ile dikkat çekiyorsunuz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmayı deneyin. İş hayatınızda bazı talihsizlikler yaşasanız bile güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edin. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya özen gösterin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişeleriniz bugün su yüzüne çıkabilir. Ona karşı gerçek verilerle hareket edebilirseniz, duygularınızı çok daha iyi gösterebilir ve karşılığını da alırsınız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlarınızda dikkatli davranın. Özellikle ayrıntılar üzerinde önemle durmanızda fayda var. Çünkü heyecanlı hareket etmeniz yüzünden bazı önemli detayları gözden kaçırabilir ve daha sonra bu yüzden büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 45" R
Ay
Aslan
10° 08' 14" R
Merkür
Koç
28° 14' 22"
Venüs
Boğa
18° 11' 49"
Mars
Koç
10° 26' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 20"
Satürn
Balık
17° 41' 38"
Uranüs
Boğa
23° 09' 15"
Neptün
Balık
29° 17' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 02"
Lilith
Başak
24° 53' 12"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>