Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı olabilir. İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir.

Bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz. Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor.

Uzun zamandır beklediğiniz, size ait bir paranın gecikmesi, işi biraz sıkıya almanıza neden olacak. Ödemelerinizi kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz.

Bazı durumlarda insanları ikilemde bırakabiliyorsunuz, bazı şakalarınız ciddiye alınabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık problemleriniz ortaya çıkabilir. Önemsemediğiniz küçük bir hastalık, bugün şiddetlenebilir. Özellikle bağışıklık sisteminiz hassas olabilir. Dışarıdan yiyecek tüketirken de dikkatli olun. Bilmediğiniz yerden yememenizi tavsiye ederim. Duygusal olarak hassas bir gündesiniz. Normalde takılmayacağınız şeylere bugün alınabilirsiniz. Ofis ortamında ani tepkiler vermekten kaçının. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmelisiniz. Güneş- Plüton kavuşumu ailenize ve ev yaşamınıza vurgu yapacak. Aile bireyleri arasında güç savaşı yaşanabilir. Siz ya da başkası ailenin içinde kendi dediğinin olması için diretebilir. Bu da ailenin içinde huzursuz bir hava yaratabilir. Unutmayın aile dediğimiz kavram tek kişi değildir; birlikte alınan kararlar ancak huzuru sağlar. O yüzden herkesin fikrini beyan etmesine şans tanıyın. Göreceksiniz diyalog kurdukça aile bağlarınız daha da güçlenecek. Evinizde tadilat işlerini siz yapmayın, bırakın işin uzmanı yapsın. Riskli hareketlerden bugün uzak durmalısınız. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Stilinde, tarzında değişiklik yapıyorsun!Sorumluluklarını ve davranışlarını dengeleme konusunda dertlerin olabilir. Bugün bazı konularda başarısızlık hissetmenin nedeni bundan. Özellikle gündelik hayatta zorlukları aşmak için çabalaman gerektiğini bilmelisin. Çalışan bir Terazi burcuysan, çalışma ortamında değişiklikler yaparak daha ferah hale getirebilirsin. Şımartılmaya ihtiyacım var diyorsan, bugün Ay?ın konumunun desteği ile bunu gerçekleştirmen oldukça mümkün duruyor. Stilinde, saç şeklinde ufak tefek değişiklikler yaparak kendini daha iyi hissedebilirsin. Eğer yakın bir zamanda katılacağın bir davet, düğün, parti gibi özel bir gün varsa bugün kendine çok yakıştıracağın bir elbise bulabilirsin. Sadece kendine değil, sevdiğin insanlara da küçük jestler yapmayı ihmal etmeyeceksin.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik çalışma hayatınız vedisiplininizde bazı değişiklikler olabilir. Daha fazla sorumluluklar almanız gerekebilir. İletişimde heyecanlı ve sürpriz adımlar alabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklar gündeminizi fazlasıyla etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Yetiştiremediğiniz işler için başkalarından destek alabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle karşılaştığınız olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Tükenme söz konusu.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık sorunları artabilir. Günü kısa molalarla geçirmek faydalı olur. Yönsüzlük duygusuyla hareket ederseniz anlamsız ve sıradan işlerle uğraşıp yorulursunuz. Kriz yaratan ve kaynaklarınızı tüketen insanlara karşı objektif olmak önemli.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Evinizde yapılması gereken değişiklikler, tamirat, tadilat, temizleme işleri gibi konulara rahatlıkla eğilebilirsiniz. Bir sorunun derinine ve köklerine inerek çözüm bulmak için harika bir gün.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz birine rastlayabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 58" R
Ay
Yay
28° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 17' 31"
Venüs
Koç
28° 32' 09"
Mars
Balık
28° 10' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 29"
Satürn
Balık
16° 23' 49"
Uranüs
Boğa
22° 13' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 44"
Lilith
Başak
23° 06' 57"
True Node
Koç
15° 26' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>