Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor. Duygu, mantık ikilemi arasında yanlış zamanlamalı tercihler kullanıyorsunuz

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Dost öğütlerinin çok yararlı olacağı günler yaşıyorsunuz. Bazı hataları yaşayarak kavramaya azimli görünüşünüz, çok ciddi dostlar kaybetmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli ki, şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız. Önümüzdeki günlerde eskimişlik ve yeni bir başlangıç karmaşası yaşayabilirsiniz. Yeniliklerin vaatleriyle birlikte gelmeme olasılığı oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine Kova burcunda devam ediyor. Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Duygusal olarak güzel gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Çocuğu ile ilgili beklentileri olanlar bugün olumlu haber alabilir. Günün genelinde her konuda şansınız açık ve enerjiniz yüksek. Bazılarınız yeni bir hobiye başlamak isteyebilir. Bugün ailevi meselelerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizin aileniz, partnerinizle ilgili eleştirilerde bulunabilir. Aileniz ve partneriniz arasında kalabilirsiniz. Evinizde elektronik aletlerde de sorunlar oluşabilir. Bugün evden çıkarken her şeyi kontrol ettiğinizden emin olun. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Radikal kararlar alıyorsun!Bugün kendini özel hissediyorsun. Hayattan beklentilerin yüksek? Bugün küçük seni gülümsetecek sürprizlere açık olmalısın. Hiç ummadığın kişiden alacağın arama ya da karşılaşma günü senin için daha cazip kılabilir. Çalışan bir Terazi burcuysan, yoğun çalışma temposu karşısında radikal kararlar alman gerekebilir. Boşa kürek çekmektense kendi işini kurmak için araştırmalara başlayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, ilişkine müdahale edenlere karşı tavrın beklediğinden de yüksek olacak. Uzun zamandır ilişkin yoksa kendini yalnız hissedebilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla bir araya gelerek keyifli bir sohbete dâhil olacaksın.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizde heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Yalnız olan Teraziler hızlı başlangıçlara yol alabilir.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hassas olma eğiliminde olabileceğiniz zamanlar var. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Bitirmeniz gereken evrak işlerinizle uğraşmak bugün için daha iyi olabilir. Sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan birisiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar ciddi olabilir.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şanslısınız, büyüyorsunuz. Bir süre daha büyümeye devam edeceksiniz. Dönemle gelen fırsatları kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Büyüdükçe güzelleşecek ve rahatlayacaksınız. İletişim konuları hala büyük önem taşıyor. Artık daha yumuşak olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Son dönemde keskin tavrınızla birçok insanı kırıp kendinizden uzaklaştırdınız.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular, ebeveynlerinizle ilişkiler, kariyer alanında Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. İlişkilerde dengeyi, üretimi öne çıkarmayı sağlayan bu baskı uzun vadede bilinirlik sağlayacaktır.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ben daima haklıyım fikrini zihninizden uzak tutun. Böyle düşünen insanları bugün ikna etmeye uğraşmayın. Herkes kendi doğrusu için savaş verecektir. Siz de yüksek adalet duygunuzla kimsenin avukatlığına savunmayın. Kendi hayatınızın efendisi olmakla yetinin. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Sinirsel rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor. Ona da zaman ayırın.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>