Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ağacın altında armudun düşmesini beklememelisiniz. Onun atacağı başka adım kalmadı, belli ki top sizde. Bu konularda cesaretsiz biri değilsiniz. Deneyimsiz kişiler tarafından yönlendiriliyor olabilirsiniz.

Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek düzeydesiniz. Yakında umutlarınızı arttıracak yepyeni gelişmeler söz konusu.

Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde yine aşacaksınız. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekecek. Önce bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en akılcı yol olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, irade kullanılanın getirileri birbirinden çok farklı olacak. Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, 01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerliyor olacak. Önemli görüşmelerinizi ve işlerinizi günün ikinci yarısına bırakmanızı tavsiye ederim. Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Bu zaman diliminden itibaren çalışma hayatınızda yoğun bir gün sizleri bekliyor. Telefonlar, mailler, toplantılar hep aynı anda karşınıza çıkabilir. Arada kısa molalar verin. Kardeşiniz veya yakın akrabalarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Satürn- Güneş kavuşumu aile ve ev konularınızı gündeme getirecek. Ailedeki bir sorunu çözmede arabulucu olabilirsiniz. Sorun her neyse bugün çözmek için bir karar alabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Anlamsız suçlamalara tanıklık edebilirsin! Etrafında anlamsız suçlamaların yaşandığına tanıklık edeceksin. Senin hayatında her ilişkinin bir dengesi ve sınırları vardır. İnsanlarla çabuk samimi olmak sana göre değil. Ancak bugün hiç olmadık insanlara çok duygusal ve savunmasız bir duruş sergileyebilir ve hak etmeyenlere de çok mesafeli davranabilirsin. Elektronik eşyalarınla ilgili çok ama çok dikkatli olman gereken bir gün, tedbirli olmalısın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin yapacağı sürprizle olumsuz duygulardan uzaklaşmaya başlayacaksın. Kendinle baş başa vakit geçirmeyeli ne kadar oldu? Bugün her şeyi bir kenara bırakarak yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Sık sık hayallere dalmak yerine hedeflerine odaklanmak isteyeceksin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle aranızda yaşanabilecek gerginliklere karşı olaylara genel çerçeveden bakmanız bazı şeyleri daha kolay çözmenize yardımcı olacaktır.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini öğleden sonraki işlerinizi organize ederek geçirebilirsiniz. Karar vermeniz gereken işlerinizi ileriki saatlere kaydırmanız daha iyi olacaktır. Kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin sizden öneri aldığı konularda, sorumluluk alıp onlara destek olma kararı verebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla zaman geçirmekten zevk alacaksınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzluk ve vefasızlık yapan insanlara karşı affedici davranarak kendinizden ödün veriyorsunuz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşantınıza farklı boyutlar getirmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızın yoğunluğu sizi rahatsız edebilir. Ancak, arzularınız giderek artacak. Tabii bu durum üzerinizde gerilim yaratabilir. Sevdiğinize karşı biraz daha sakin ve hoşgörülü davranmanız gerekiyor.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarla iligli gerginlik yaşanabilir. Öğleden sonra romantik konular, çocuklarla ilgili hassasiyetler olabilir. Bugün arzularınıza ve hedeflerinize yönelin. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz kısa eğitimlere katılabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl başlayan değişim rüzgarlarını evinize taşır. Senenin ilk ayında yıllardır aynı çizgide giden hayatınızdaki yeni düzeni nereden başlatmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Aile içi iletişimde ebeveynlerin görüşü önem kazanır.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aileye dair konuların ağırlığını veya kısıtlarını hissedebileceğiniz bir günde sorumluluklar baskı yapabilir. Yaşlı ve olgun kişiler kararlarınıza etki edebilir. Öğle sonrasında iletişim ve kısa yolculuklarla keyfiniz yerine gelebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 41" R
Ay
İkizler
22° 43' 05" R
Merkür
Koç
24° 14' 10"
Venüs
Boğa
13° 41' 34"
Mars
Koç
07° 38' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 33"
Satürn
Balık
17° 25' 25"
Uranüs
Boğa
22° 56' 30"
Neptün
Balık
29° 12' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 29"
Lilith
Başak
24° 28' 50"
True Node
Koç
15° 09' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>