Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir. Akşam saatlerinde çözümsüz bir para tartışmanız olabilir.

Hayattan kopuk biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Onunla ilgili duygularınız sapma gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi, ne ölçüde tanıdığınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Güne başlarken aklınızda bir para konusu olabilir. Özellikle bu gelirinizle ilgili bir beklenti olabilir. Beklediğinizden daha fazla gelirinizin arttığını öğrenmiş olabilirsiniz. Hatta bir gece önce hem yeni yılı hem de bu haberi aynı anda kutlamış olabilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağı duygusal ilişkinizde güzel gelişmeler yaratabilir. Bağışıklık sisteminizi ihmal etmeyin, güçlü olsa da kendinize dikkat etmezseniz halsiz düşebilirsiniz. Gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu hem aşkınızla hem de maddiyatınızla ilgili gelişmelerin habercisi olabilir. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar tüm enerjinizi ilişkinize ve evliliğinize harcayabilirsiniz. Bir sorun varsa, bu dönem içinde artık noktayı koyacaksınız. Ya tamam ya devam ikileminde kalıyorsanız, Mars sizi harekete geçirecek. Aşkınız için savaşacaksınız. İlişkinizde cinsellik de ön planda olacak. İlişkinizde sorun yoksa aksine tutkulu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Planların değişiyor! Mücadele gezegeni Mars, bugün karşıt burcuna geçiyor. Bugün gündemine hızlı bir şekilde farklı olaylar dâhil edebilirsin. Gözlemci kaldığında olayları netliğe kavuşturacağın bir gündesin. Ruh halin, etrafındaki kişiler sayesinde yön değiştirebilir. Onların yaşadığı mutluluğu ya da üzüntüyü derinden hissedebilirsin. Gün içerisinde işlerine odaklanmakta biraz zorluk çekebilirsin. İçten içe kendini sorgulayacaksın. Evet, kendi kendini gözlemlediğin bir süreçtesin. Ama kabul et, buna gerçekten ihtiyacın vardı. Hayatta bazen kazanmak ile kaybetmek gerektiğinden artık çekinmiyorsun. 2019 yılının ilk gününde canını kimsenin sıkmasına izin vermeyeceksin ancak bu durum pek de mümkün olmayacak. Yakın bir arkadaşından alacağın telefon güne dair tüm planlarını değiştirebilir.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızla ilgili önemli fırsatlar önünüze düşebilir ve ne yapmak istediğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki statünüz, hedefleriniz hakkındaki hassasiyetiniz artacak. İlişkiler ön plana çıkabilir. Daha sistemli düşünmeye başlayacaksınız, bu özel hayatınıza da yansıyacak ve yaratıcılığınız artacak. Kendiniz veya eşinizin istekleri arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yapıcı olmakta fayda var.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın bu son gününde maddi konular,ve para konuları gündeminizde olabilir. Harcama ve alışverişler söz konusu olabilir. Sahip olduklarınızın, varlıklarınızın, kaynaklarınızın farkında olacağınız, değerini bilmek isteyeceğiniz bir gün.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Finansal konularda beklenen gelişmeler yaşanabilir. Senenin ilk gününde olgunluk sınavları verebilirsiniz. Kendinize adil davranıp, sizi hoş tutan insanlarla vakit geçirin.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat edecek olan Mars, size fırtınalı ve macera yüklü bir aşk yaşatabilir. Sevdiğiniz kişinin yüksek enerjisine ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Hızlı başlayan ortaklık tekliflerini mercek altında incelemenizi öneririz. Kariyerinizde ani bir değişim gündeme gelebilir.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 47' 13" R
Ay
İkizler
13° 48' 11" R
Merkür
Koç
23° 35' 49"
Venüs
Boğa
12° 53' 51"
Mars
Koç
07° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 22' 27"
Uranüs
Boğa
22° 54' 15"
Neptün
Balık
29° 11' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 25"
Lilith
Başak
24° 24' 33"
True Node
Koç
15° 12' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>