Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktaki kural dışılığa karşı sorularınız var. Bu soruları, nasıl hissettiğinizi kavrayamadığınız duygularınız soruyor. Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçim sizin.

Her şeyin yolunda gittiği birortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç. İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor.

Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir. Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Gönlünüzdeki harcamalar ve paylaşmayı yılbaşı piyangosu bile karşılayamayacak gibi.

Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar. Kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var. Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler gün boyu, burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, öncelikle sağlığınızla ilgili konularda, ardından çevrenizle olan ilişkiniz, fiziksel görünümünüz anlamında sizi destekleyicidir. Çekiliciliğinizi, cömert yüreğinizle harmanlayarak dışarıya güçlü bir şekilde sunabilir, her insanla ortak bir noktada buluşmayı arzularsınız. Yaşanan bazı zorlu durumları veya kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Şu aralar en çok ihtiyacınız olan şey, birilerine uymak zorunda kalmadan hayatınızı kurgulamak. Çünkü biliyorsunuz ki, kafanızdan geçenleri uygulayamadığınızda, kendiniz gibi olamadığınızda pek huzur bulmak, hayattan tat almak kolay olmayacak. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, bir yanıyla güçlenmek adına verilen mücadeleleri, diğer yanıyla ilişkilerimizde bizi zorlayan şartları işaret ediyor. Nazik ve uyumluyuz. Ancak doyuyor muyuz, huzurlu muyuz bu çok önemli. Bizi tatmin etmeyen şartlarla mücadele etmekten yorgunuz. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, eğlenceli dostluklara ve özel yakınlaşmalara da bir hayli önem vermemizi sağlıyor.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Olaylara gerçekçi yaklaşıyorsun! Etrafındaki olayları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebildiğin bir gün. Özellikle sosyal ilişkilerinde. Kendinden yaşça büyük insanlarla iletişimin artabilir. Onlardan belli konularda, işine yaracak tavsiyeler alabilirsin. Aile bireyleri ile birlikte vakit geçirmekte sana çok iyi gelecek. Zaman akıp giderken, onların kıymetini bir kez daha anlayacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, kimse aranıza girsin istemeyeceksin. Sorunların başkaları tarafından daha da büyütüldüğü kanaatine varacaksın. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, hayata daha gerçekçi yaklaşman gerektiğini düşüneceksin. Toplumsal meseleleri ve sorunları sanatına işlemek isteyeceksin.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde karşılaştığınız sorunları artık yaşamaktan sıkılmış olabilirsiniz. Şikayet etmek yerine bu tarz problemlerinizin üstünü bu sefer kapatmadan net bir karar vermelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda daha girişken olabilir ve yenilikler yapabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde eve ait konulara daha sakin yaklaşmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay'ın burcunuza ilerlemesiyle birlikte son günlerin rehavetini üzerinizden atıyor ve enerjinizi topluyorsunuz. Yeni girişimlere hazırsınız ve hayatınızın kontrolünü ele alabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Size kendinizi değerli hissettirecek olaylar yaşayabilirsiniz. İhtiyaçların karşılanması, gelir gider dengesi, ailevi meseleler konusunda çözüm arayışınız sonuç verecektir.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda seyahat edecek. Diyet ve estetikle ilgili her türlü konuya balıklama dalabilirsiniz. Hak ve adalet kavramları ön plana çıkar. Bugün güçlünün değil haklının yanında olmaya çalışırsınız. İlişkilerini yönetmekte zorlananlar sizden tavsiye almak isterler. Aşık olmaya hazır olun.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 45" R
Ay
Terazi
17° 48' 47" R
Merkür
Boğa
05° 36' 39"
Venüs
Boğa
25° 10' 33"
Mars
Koç
14° 45' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 39"
Satürn
Balık
18° 04' 42"
Uranüs
Boğa
23° 29' 00"
Neptün
Balık
29° 25' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 08"
Chiron
Koç
21° 42' 14"
Lilith
Başak
25° 30' 56"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>