Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Bu ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz.

Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Parlak zekanızın herkes farkında. Sürekli kanıtlamaya çalışmanız gerekmiyor.

Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz. Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde, ama yine de denkleştirip vereceksiniz.

Hafta sonunda hareketli programlardan kaçınmalısınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışında bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız. Bugünlerde dostları bir araya toplama niyetiniz, hoş bir şölene dönüşebilir. Ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler.

28 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:04 Ay-Pluto görünümü, ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz bir çok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Oysaki bu enerji, bazı kişilerin bize yardımcı olabileceğini gösteriyor. Saat 19:27-23:23 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde işlerinizi yoluna koymak kolay değildir. Daha titiz, daha inceleyici olmakta fayda var. Özellikle sağlık sektöründe görevli olanlar veya bir şekilde hastaneyle alakalı işleri olanlar için yoğun bir gün anlamı taşıyabilir. Kişisel bakımınız, evinizin düzenlenmesi, alışveriş günlük aktivitenizde epeyce zaman alabilir. Mali konular yine gündem maddenizde yer alabilir. Yenilik anlamında verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Saat 19:30 Ay-Kuzey düğüm ve Saat 20:31 Mars-Kuzey düğüm görünümü, sorumlulukların üstümüzdeki baskısının işaretçisidir. Kendi isteklerimiz dışında birilerini memnun etmekten yorgunuz. Psikolojik ve bedensel anlamda rahatlamak, sakinleşmek, huzur bulmak isteriz. Bu görünüm sayesinde biraz olsun umutlanırız. Saat 23:23 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay, her çeşit görüş, düşünce ve davranış içinde bulunan kişilerle kolaylıkla bağlantı kurabilir, toleranslı davranabilirsiniz. Fiziki anlamda güzelliğinize özel önem verebilirsiniz. Akşam için güzel bir plan yapabilirsiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

28 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygusal anlar yaşıyorsun! 2018 yılının son günlerini yaşarken bugün çok önemli olaylar yaşayacaksın. Özellikle yatırım ve para alt yapılı konular gündeminde olacak. Maddi konularda daha dikkatli hareket etmen gereken bir gün. Son dakikada çıkan beklenmedik ödemeler bütçe planını bozabilir. Ticaret ve gayrimenkul adına 5 yıldızlı günlerdesin, hatırlatmakta fayda var. Emeklerinin fark edildiği ve karşılığını almaya başladığı bir süreçtesin. Son günlerde hayatına yeni insanlar girdiyse bugün o kişilerle bazı konularda uzlaşmazlık yaşayabilirsin. İhmal ettiğin eşinle aranda yeniden romantik ve sanatsal bir etkileşim oluşabilir. Birlikte konsere gitmek ya da sergi açılışına katılmak gibi oradan oraya koştururken sevginizi tazeleyebilirsiniz. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemden dolayı duygusal anlar yaşayacaksın.

28 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Karşılıklı güvenin değerini anlayabilirsiniz. Sosyal çevrenize hayat ile ilgili bazı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularla ilgili kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Başkaları için fazla fedakarlık yapacağınız bir günde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha rahatlamış olacaktır. Sosyal gruplar içinde bulunabilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk yaşamınızda önemli bir değişim olmamasına rağmen sürekli onun yanında olmak istiyorsunuz.

28 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenizin katkısıyla önemli işler, anlaşmalar gelişebilir. Sizi zorlayan koşullar olsa da katılımcı olmak faydalı olur. Gün boyu sağlık hassasiyetleri var, destek almak faydalı olur.

28 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenmenize ışık tutacak. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size bugün yeni kapılar açabilir. Güvenlik konularıyla ilgili devletle işlerinizi halledebilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Romantik anlamdaki ilişkilere bakış açınız değişmiş olabilir. Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Başak burçları farklı bir olgunlaşma dönemindeler. Sağlam bir ilişki için uygun zamanlar. İlişkiler konusunda yanılma payınızın çok daha az olduğu bir gün. Korkularınıza hakim olmanız gerekiyor çünkü düşünceler gerçeğe dönüşebilir. 

28 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>