Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki önerilerinize sürekli kapalı oluşunuz, daha gerçekçi nedenlere bağlamalısınız. Onu sizden çok çevrenizin beğenmesini istiyor gibisiniz. Bunun farkında ve sizin çevrenizle bir arada olduğu zamanlar kendini sınavda gibi hissediyor.

İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz. İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz, çalışma hayatına denk düşen özelliklerinizle ilgili.

Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız var. Gereksiz malların satıcıları için mükemmel bir alıcısınız. Yakında, kısa sürecek bir para sevinciniz olabilir.

Bazı insanların kendilerini size ifade edeceği tüm kapıları kapatıyorsunuz. Yakınınızdaki birine karşı ön yargılı davranmaya devam ediyorsunuz. Oysa o, bu duygunuz farkında değil ve iyi niyetli yaklaşma çabalarını ürkütecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızın işlerinizdeki ihmalkarlığınız konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet sizi çok mutlu ediyor. Hayatınıza yeni giren ilişkiler, size yeni duygusal kazanımlar getirecek. Bağımsızlık duygunuz, bu ilişkilerde size yanlış telkinlerde bulunabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bu geçiş, paraya daha fazla düşkün olmamızı sağlar. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün peşindesiniz. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, finansal açıdan çıkarlarımızı kollamanın işaretçisidir. İhtiyaçlarımızı karşılamada ekonomik düşünürüz. Sağlığımızı önemseriz. Hiç kimsenin bizim sınırlarımızı aşmasına, bizi rahatsız etmesine izin vermeyiz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İç huzurunu dengeliyorsun! Kendini en iyi şekilde ifade edebileceğin bir gün. Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. Çalışma hayatına dair gündemdeki bazı projelerde yeni kararlar alınabilir, geliştirmeler yapılabilir. Sorumluluklarını, üstlenmen gereken görevleri esneklikle ve rahat bir şekilde halledebilmen önemli olacak. İlişkine dair çıkmazlarda isen karşı tarafın sözlerine ve eylemlerine dikkat etmelisin. Af dilemek, özrünü kabul etmek gibi durumlar seni şaşırtmasın. Herkes hatasını bir gün anlar zihniyeti ile yaklaşırsan iç huzurun dengede olur.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak, dikkatli davranıp arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına alın ve ani tepkiler göstermeyin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Maddi olaylarla ilgili zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bugün sezgileriniz kuvvetli olsa da, dikkatli olmakta fayda var. Başkalarında destek almanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler üretebileceğiniz zamanlar var.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYAĞA kalkmak bile istemeyebilir ve bel ağrılarıyla uğraşabilirsiniz bugün. Ortopedik sorunlarınızla ilgili doktorunuza danışmalı ve bol bol dinlenmeye çalışmalısınız.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken yılın bu son Pazar günü sizin gününüz. Enerjinizle dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olarak lider yönlerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Faaliyet halindeyken huzur ve denge yaratan, empati kabiliyetleri gelişkin Teraziler için bugün sosyal harcamalar yüksek. Romantik konularda gerginlikler olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha aktif ve rahat olacaksınız. Arkadaşlarınızı görmek size iyi gelir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Akrep burcunda seyahat ederken, uzun zamandır sürdürdüğünüz bir projeyi tamamlayıp paranızı tahsil edebilirsiniz. Miras ve devir konularıyla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündeme gelir. İç sesinize kulak vererek yeteneklerinizi ortaya çıkartın. Enerji çalışmaları, kişisel gelişim eğitimleri için harika bir dönem.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son gününde kendinizi kararlı ve odaklanmış hissediyorsunuz. Yeni yıla kendinizi hazırladınız. Hedeflerinizi oluşturdunuz. Artık 2019'a hazırsınız. Bir çok Terazi burcu yeni yıla evinde veya evsel organizasyonlarda girmeyi tercih edecektir. Günlük hayatınız biraz karmaşık gözükse de bugün sürpriz yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 21' 56" R
Ay
Aslan
02° 40' 51" R
Merkür
Koç
27° 32' 20"
Venüs
Boğa
17° 27' 25"
Mars
Koç
09° 59' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 49"
Satürn
Balık
17° 39' 03"
Uranüs
Boğa
23° 07' 09"
Neptün
Balık
29° 16' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 09"
Lilith
Başak
24° 49' 12"
True Node
Koç
14° 54' 56"
Son Güncelleme : 13/05/2024 18:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>