Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında şanslı birisiniz. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir kötülüğü de olabiliyor.

İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız. Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir.

Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz. Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız. Bu konuda verici, paylaşmacı biri oluşunuz, çevrenizde övülüyor.

Arkadaş arasında olur, denilen türden bir sürtüşme, planlı olarak şekillendirilmeye çalışılıyor. Dost çevrenizdeki bu gelişmede, sandığınızdan fazla toparlayıcı rolünüz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize yol açabiliyor. Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Aile içinde bir sorun varsa, bugün karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz. Evinize odaklanacağınız bir gündesiniz. Bugünün en önemli olayı saat 04:28'de gerçekleşecek olan parçalı Güneş tutulmasıdır. Burcunuzun nasıl etkileneceğine dair detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Gözlem gücün ve sezgilerin artıyor!Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sadece başkalarını değil, kendini de eleştirdiğin bir Güneş Tutulmasına hazır mısın? Bugün gerçekleşecek ve Güneş Tutulması süresinde hobilerine yönelmen ve kalabalıklardan sıyrılman güzel bir fikir olabilir. Başkalarının hayatını mercek altına alarak, onların mutluluklarını biraz olsun kıskanman ve kendine örnek alman da mümkün? Gözlem gücün ve sezgilerin artarken, hangi konularda eksik olduğunu keşfedebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, kendini yapayalnız hissedebilirsin. Duygusal olarak boşlukta oluşun, yanlış kararlar almana neden olabilir. Yakın arkadaşınla dertleşerek, üzerindeki ağırlıklardan arınabilirsin.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde iletişimsel problemler yaşayabilir ve beklenmedik sert cevaplarla karşılaşabilirsiniz. Dengelerinizi bu tarz şeylerin bozmasına izin vermeyin.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle ev ve aile cephesinde bitmekte olan koşullara ama yeniliklere de işaret etmekte. Sorumluluklar da artabilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışanlar içindeğişimi söz konusu olabilir. Sanatla ilgili alanları seçenler için başarılarının devamı gelecektir. Baş ağrısı çekebilirsiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tam partnerinizle beraber televizyon karşısına geçip evde güzel bir film izleme günü. Partneriniz yoksa üzülmeyin. Bu etkinlik için erkek/kız arkadaşa gerek yok. İsterseniz yakın bir arkadaşınızla, isterseniz tek başınıza da yapabilirsiniz. İçinize dönmenizde fayda var. Uzun süredir kendinizi dinlemiyorsunuz.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ay, ailevi konularda başlangıçlar getiriyor. Bir süredir beklediğiniz haberler gelebilir. Hazırlık gerektiren önemli işlere girişebilirsiniz. Ailede nüfus artışı yaşanabilir. Değişimlere direnmeden dengeyi korumak önemli.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Annenizle olan ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Ortak mal varlığı ile ilgili konular gündeminize aniden oturabilir. Ev almak ve satmak bu dönemin en ciddi konuları arasında yer alacaktır.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 50" R
Ay
Oğlak
03° 29' 53"
Merkür
Koç
16° 22' 53"
Venüs
Koç
28° 59' 52"
Mars
Balık
28° 28' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 25' 51"
Uranüs
Boğa
22° 15' 16"
Neptün
Balık
28° 51' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 01"
Lilith
Başak
23° 09' 27"
True Node
Koç
15° 24' 57"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>