Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arada bir sergilediği hırçın davranışlar sizi teslim almış gibi. Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz.

Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Yakında sıkı para politikaları içine girmeniz gerekebilir. Harcama alışkanlığınızın doğal bir özellik olduğu yolundaki düşünceleriniz pek yararlı değil.

Bugünlerde iyi gözlemci olmanız çok önemli. Dışınızda gelişiyor gibi görünen birtakım olaylar, şimdiden devreye girmenizi gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayatı hafife alıyorsunuz. Etrafınızdakiler bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz muziplikler yanlış anlamalara yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Bir anda birçok yerde bulunmanız gerekebilir. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu kardeşiniz veya yakınlarınızla ilgili güzel bir gelişme yaşatabilir. Eğitim, yazarlık gibi ilgi alanlarınız varsa şansınız açık. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının devreye girmesiyle gergin olabilirsiniz. Psikolojik olarak bir neden yokken enerjiniz düşebilir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilir, kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Alacağınız bir haberden fazla etkilenmeniz mümkün. Ancak, duygularınızın sizi yanıltabileceğini düşünmelisiniz. Sakin ve serinkanlı bir tavır içine girerek çok daha keyifli bir gün geçirmeniz mümkün.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin ve dostluk ilişkilerinizin devrede olacağı önemli bir gün. Kuracağınız yoğun ilişkiler size önemli şans kapılarını aralayabilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifle, geleceğiniz için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak bugün sizin için çok kolay olacak. Akademik konularla ilgili olanlar içinde başarılı olabilecekleri zamanlar var. İşten gelen, beklediğiniz paraları bugün alabilirsiniz. İlişkinizde yaratıcılığınızı kullanarak eşinize sürprizler yapabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dayanılmaz bir güce sahip gibi görüp karşınızdaki insanları hafife alıyor gibisiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede gelişen olaylar sizi memnun edebilir. Kısa eğitimler planlayabilrsiniz. Yenilenme arzunuz yönsüzlükle karışabilir. Uzun vadeli planlar yapmayın. İlişkileri odak olmaktan çıkarın.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati sizin dünya vatandaşı olma isteğinizi tetikler. Gönlünüzden uzaklara gitme isteği geçer. Tekneyle açılmak, uzak yolculuklara çıkmak en büyük arzunuz. Diğer yandan eğitimler ve kurslar ilginizi çekecektir. Basın, yayın ve medyada hakkınızda çıkan tanıtım haberleri sizi mutlu eder. Hukuki konularda gelişme kaydedersiniz. Kardeşinize geleceği ile ilgili destek olmak sorumluluklarınızın arasında yer alır.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 57" R
Ay
İkizler
21° 07' 45" R
Merkür
Koç
24° 07' 12"
Venüs
Boğa
13° 32' 60"
Mars
Koç
07° 33' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 54"
Satürn
Balık
17° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 56' 06"
Neptün
Balık
29° 11' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 07"
Lilith
Başak
24° 28' 04"
True Node
Koç
15° 09' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:33

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>