Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özlem Duygun Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün kişisel bir ilişkinizde olan şeylerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bir şeyleri bir şekilde halletmeye çalışıyor olabilirsiniz ve sevgiliniz farklı bir yöne odaklanmak isteyebilir. Şu anda parasal sorunlar ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortak bütçenizi tartışmak ilginizi çekebilir. Bu arada, sevgilinizin samimiyet ve iletişim konusunda endişeleri olabilir. Bugün onu gerçekten dinlemeyi ve ilişki kurmayı deneyin.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Göksel enerjiler seni dünyamıza, kültürümüze ve düşünce şeklimizi karşı daha açık hale getiriyor. Her şeyi tek başına icat etmek; çölde tek başına kalmak zorunda değilsin. Senin için bu daha kolay olabilir çünkü böylece saklanman da basitleşiyor! Toplumumuzda neler var olduğu konusunda biraz merakını arttırmalısın. Fikirlerin bu toplum için değerli.Bugün, oldukça gizemli telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Biri sizinle aynı isimde birini arıyor olabilir veya hiç anlam veremediğiniz bir mesaj atabilir. Ayıca karşı taraf arayıp telefonu kapatabilir ve yanlış numara arıyor olabilir. Bu seni çıldırtabilir. Mümkünse, telefonunuzu kapatın ve kendinizden uzaklaştırın. Eğer zaten normal biriyse, her zaman o kişiyi geri arayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrende geçmişe dair meseleler tekrardan ön plana gelebilir. Özellikle ailenle geçmişte anlaşmazlık yaşadığın konular tekrardan gündeme gelebilir. Eski miras konularındaki konuşmalar, daha önce adını bile duymadığın akrabalarını gündeme getirebilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, bugün sevdiğin kişiyi daha fazla özleyebilirsin. Bugün daha fazla harcama yapabilirsin. Diğer ayı da düşünmeli buna göre harcama yapmalısın.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde yanılgılara yol açabilecek sorunlar meydana gelebilir. Dedikodular ve yanlış anlaşılmalar yüzünden stresli bir gün geçirmenize neden olabilir. Dikkat etmelisiniz. Bugün kişiler üzerinde yapacağınız yorumlar yanlış anlaşılmaya açık olabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hakkında yeni planlar yapabilir ya da duygusal açıdan etki altında kalabilirsiniz. Daha olumlu düşünmeye bakın.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerini taktirini toplamış ve size lütuf da bulunuyor elbette bu durum bir hayli hoşunuza gidiyor. Var gücünüzle çok daha fazla ön plana çıkma arzunuz kabarıyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gözleriniz açık, ağzınız kapalı dursun. Etrafınızda olan bitenleri izleyin ama asla yorum yapmayın. Böyle yapmanız kaos ortamından uzak durmanıza yardımcı olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile evinizde meydana gelecek olan Satürn ve Plüton kavuşumu ev ve aile konularını gündeminize getiriyor. Önümüzdeki dönemde aile içinde büyük krizler çıkabilir.Ev değişikliği, gayrimenkul alım-satımı gibi konular gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlığına dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var. Bu sayede her şeyin üstesinden geliyorsunuz.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili yönünüz her zaman gelişkindir. Bu Pazar daha neşeli ve sosyalsiniz. Tek başınıza olmayı tercih etmeyeceksiniz. Yakın çevrenize ve akrabalarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda bir şeyler yapmak, yeni gelirler elde etmek için adım atmanız gerekiyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; gün içinde arkadaşlarına ve sevdiklerine zaman ayırabilir, gruplarla birlikte hareket edebilirsin. Aşk ilişkilerinde de keyif verici gelişmeler olabilir ve romantik saatler geçirebilirsin. Ancak büyük beklenti içine girmemelisin yarın koşullar değişebilir anın tadını çıkarmaya bak.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 27" R
Ay
Aslan
13° 53' 06" R
Merkür
Koç
28° 36' 05"
Venüs
Boğa
18° 34' 23"
Mars
Koç
10° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 40"
Satürn
Balık
17° 42' 57"
Uranüs
Boğa
23° 10' 19"
Neptün
Balık
29° 18' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 58"
Lilith
Başak
24° 55' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>