Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygu ve Düşüncelerini Yansıtıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün kişisel yaşamınızda bir iyileşme hissi duyacaksınız. Gezegensel enerjiler, iyimserlik hissini artıracak ve her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olacak. Biriyle ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün bu ilişkiyi toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içerisindeyseniz, bu kişiye daha güçlü bir şekilde bağlanacaksınız. Kalbinizi açın.

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun çocuğusun; ve ona saygı duymalısın.Hiçbir zaman değişiklikten korkmadınız. Varoluşunuzun yönünü değiştiriyor olsanız bile, siz her zaman hayattaki olaylarla en iyi şekilde yüzleşecek kadar iyi bir noktada oluyorsunuz. Bugün etrafınızda bir çok değişikliğin farkına varacaksınız. Bu tarz durumlardan korkmuyorsunuz. Bu değişiklikler yeni şeylere karşı olan susuzluğunuzu giderecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarının somut kanıtlarını ölçümleyebileceğin bir gün. Sahip olduklarını değerlendirebilir, seni tatmin edip etmediklerine karar verebilirsin. Yeni bir alım yapabilirsin.Bu bir araba olabilir; ayrıca evinde bazı yeniliklere gidebilirsin. Seviyeni arttıracak bir şeylerin peşindesin. Maddi sahipliklerin üzerinden gururlanıyorsun; öyleyse sahip olduklarına yenilerini de ekle.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde keyifli enerjiler çalışacak ve dostluklarınız güçlenecek. Sevildiğinizi daha fazla hissedebilir, arkadaş çevreniz tarafından ilgi görebilirsiniz. Sosyal medyada öne çıkabilir, sosyal medya aracılığıyla tanışmalar yaşayabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygu ve düşüncelerini çok daha rahat bir biçimde dışarıya yansıtacaksın. Çalışan bir Terazi burcuysan,ortamında dönen bazı dedikodular çalışma motivasyonunu düşürebilir. Fikir ayrılıkları yaşadığın, moralinin bozulmasına sebep olan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksin. Akşam saatlerinde, yaşam alanınla ilgili çeşitli düzenlemeler yapmak için çeşitli araştırmalar yapabilirsin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda ani değişimler olabilir. Beklenmedik gelişmeler sizi üzebilir ve bu süreci sevdiklerinizin desteği ile atlatabilirsiniz. Maddiyatla ilgili konularda her zaman ikinci bir planınızın olmasına özen gösterin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. Akışta kalın.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz zorlanarak da olsa hedefinizi gerçekleştirmiş olabilirsiniz.Kendinizi sosyal ortamlarda lider konumuna getirmek için bilinçli çaba gösterebilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız bir kişiye karşı hissettikleriniz, ilk bakışta aşktan çok duygusal bir boşluğun belirtisi olabilir. Büyük adımlar atmadan önce özgüveninizi geri kazandığından ve hislerinizden emin olun.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilerleyen saatlerinde eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Finansal olarak iyi bir durumda olduğunuz için kendinizi rahat hissediyorsunuz. Kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsin. Çevrenizden destek görseniz bile, hayatla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Dostlarınıza güvenmek konusunda tereddütleriniz var.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 26' 29" R
Ay
Akrep
00° 43' 40" R
Merkür
Boğa
07° 08' 53"
Venüs
Boğa
26° 29' 27"
Mars
Koç
15° 34' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 47"
Satürn
Balık
18° 08' 45"
Uranüs
Boğa
23° 32' 43"
Neptün
Balık
29° 27' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 37"
Chiron
Koç
21° 45' 23"
Lilith
Başak
25° 38' 03"
True Node
Koç
14° 55' 20"
Son Güncelleme : 21/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>