Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki duyguları tutkuya dönüştürmek üzeresiniz. Aklınız şu sıralar sürekli onda, ama endişe etmenize hiç gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş ilişkilerinde kazanmaya çalıştığınız insanlar, temponuza ayak uydurmakta zorlanabilirler. Önümüzdeki günlerdekonulu yeni yolculuklar söz konusu, hazırlıklı olmalısınız.

Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız.

Her görüşme talebini olumlu karşılamalısınız. İş konularında önemli kazanımlar elde edebileceğiniz randevularınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Bazı olumlu etkilenmeler, yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir. Yakınlarınızdan biri sizin için şu sıralar daha anlamlı hale gelecek. Sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor.

13 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah boşluktaki Ay, saatler 07:02 olduğunda Akrep burcuna geçiyor. Finansal konularınıza odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Geliriniz, maaşınız, primleriniz için enerjinizi harcayabilirsiniz. Günün devamında ise Ay'ın Uranüs ile kurduğu karşıtlık nedeniyle beklenmedik bir harcama yapmanız gerekebilir. Özellikle bu aralar elinizde para tutmanızda yarar var. Değerli eşyalarınıza da dikkat etmelisiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Standartların yükseliyor!İşinden memnun değilsen, çalışma koşullarındaki sorunlar gözünde büyüyebilir. Aslında esas göremediğin şey standartlarının yükseldiği? Artık olduğun yerde saymıyorsun. Bunun bilincine varman seni harekete geçirecek. Hayatının her alanında risk alabileceğin bir gün diyebilirim senin için. Örneğin çalışıyorsan; bir süredir düşündüğün ama bir türlü hayata geçiremediğin bir projeyi bugün başlatabilirsin. Diğer taraftan bugün sevgiline ya da eşine karşı söylediğin sözlerde biraz daha seçici olmanı tavsiye ederim. Yapıcı ve çözüm odaklı davranmak, çözümsüz görünen konulara dahi ilaç oluyor.

13 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı sorumluklar bugün gündeminizde olabilir. Parasal ani bir ödeme yapmanız ya da geç kalınmış bir ödemeniz olduğunu fark edebilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde gelişme sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Maddi konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler size farklı bakış açısı katabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

13 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilolu olan Terazi?ler sağlıklı beslenme ve kilo verme düzenine adapte olabilirler. Keyiflerini yerine getirecek gelişmeler de hali hazırda bekliyor olacaktır.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi burçlarının aşk hayatları canlanıyor. Beklenmedik gelişmeler söz konusu olacak. Romantik sürprizlere hazırlıklı olun. Ya da olmayın, tadını çıkarın. İlişkilerdeki üslup konusu epeydir gündeminizde. Bu konuda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.  Kimseyi idare etmek zorunda değilsiniz. Sizi idare edenlerle arkadaşlık edin. Hukuki konular gündeme gelebilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rüya gibi ve odaklanmamış olacaksınız ve önünüzdeki yolun pratik gerçeklerine konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle ilk defa gireceğiniz bir ortamda olacaksanız, kendinize dikkat edin. Bir arkadaşınızla beraberseniz, onun rehberliğine güvenin.

13 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Hem kariyer hem de özel hayatınızda sizi zorlayan ilişki kalıplarından artık çıkma zamanı. Dönüşümlere boyun eğmeli, önünüzdeki yeni hayata adapte olmaya çalışmalısınız. Geleneksel değerlerinizi kökten yenileme zamanı.

13 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>