Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni sapmalar ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor. İlişkinizde ego çatışmaları gözleniyor. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen çoğunlukla onsuz bir hayatın içindesiniz.

Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Bir gelişmeyle ilgili gelen haberler sizi sevindiriyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Çoktandır gündeminizde olan bir katılım işiniz var. Gerekli parayı ancak belli görüşmelerden sonra bir araya getirebileceksiniz. Bir alımın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor.

Sonuçlandırmak isteyip engellendiğinizi düşündüğünüz ilişkilerde problem kendiniz olabilirsiniz. Bir ölçüde özgüvensiz bir izlenim verdiğiniz sorunlu bir ilişkinizi bitirmeniz için sizden başka engel görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen birtakım ilişkilerinizde etki altında görünüyorsunuz.

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sizler için ise şanslı bir günün başlangıcı oluyor denilebilir. Dostlarınızla beraber sosyalleşeceğiniz gayet enerjik bir gün içerisinde olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizin hakkınızda konuştuklarına şahit olabilirsiniz. Merkür-Uranüs arasında oluşan güzel etkileşim sayesinde beklemediğiniz anda kariyerinizi ilgilendiren pozitif haberler alabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini şanslı hissedeceksin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Herkesin kendi kararlarına göre hareket ettiği, inatçı olunabilecek bir gün? Rutinden uzak bir gün yaşarken, gündemini beklenmedik olaylar meşgul edebilir. İletişimde çözüm odaklı konuşmaların da gerçekleşeceği bir gün. Özellikle sosyal hayatında sorun yaşadığın birinin seninle karşılıklı konuşmak istemesine oldukça şaşıracaksın. İlişkin ya da evliliğin yeni bittiyse duygusal karmaşaya düşebilirsin. Yeniden bir araya gelmenin iyi fikir olduğunu düşüneceksin. Aynı zamanda gün içerisinde yakın aile dostları ile ilgili haberler alabilirsin. Günün akışı her ne kadar istediğin gibi gitmese de gün sonunda kendini çok şanslı hissedeceksin.

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde zor durumda kalabileceğiniz bazı sorumlulukları üstlenmeniz gerekebilir. Karşı tarafın haklı olduğunu bilseniz dahi egonuz yüzünden içsel bir çatışma yaşayabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz hakkındaki fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Yaşayacağınız olaylarda duygusal abartıdan kaçınmalısınız. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Son zamanlarda uğraştığınız konularla ilgilenip, sonlandırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizin sevgisi çok yoğun hissediliyor olacak ve romantizm bugünlerde odak konularınızdan biri haline gelecek.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; bugün kişisel ilişkilerin yeni bir boyut kazanabilir. Karşındaki insan tarafından anlaşılmaya ihtiyacın olabilir ve aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olman gerekebilir. Arkadaşlık ilişkilerinde ise daha güçlü kişilere gereksinim duyabilirsin ve beklentilerini yüksek tutabilirsin.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bir seyahat etmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Etrafınızdaki negatif insanların sizi endişeye boğup sizi yiyip bitirmelerine izin vermeyin. Onların telkin etmeden kendi yolunuzda ilerlemeye devam edebilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, topluluklar arasında aranılan kişi olursunuz. Arkadaş çevrenizle birlikte organize edeceğiniz etkinlikler başarıyla sonuçlanır. Aşk hayatınızı sosyal yaşantınızla birleştirme potansiyeli olan bir gün. Eski bir arkadaşla aranızda bir aşk kıvılcımı yanabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 22" R
Ay
Koç
17° 37' 49" R
Merkür
Koç
20° 12' 54"
Venüs
Boğa
08° 06' 32"
Mars
Koç
04° 10' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 30"
Satürn
Balık
17° 03' 56"
Uranüs
Boğa
22° 40' 44"
Neptün
Balık
29° 04' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 47"
Lilith
Başak
23° 58' 40"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>