Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondaki değişikler sizin düşündüğünüzden çok başka nedenlere bağlı olabilir. Yeni bir etkilenme içinde olmasından korkuyor ve bu korkuyu kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz.

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan etkileniyor. Birbağlantınızdan şu günlerde birtakım şikayetler alacaksınız.

Evinize bu sıralar iyi para girmesi, daha sıkı bir oto kontrolü gereksindirebilir. Bir satış işiniz var, uzun zamandır sürüncemede görünüyor. Ondan şu günlerde bir haber alabilirsiniz.

Çok haklı olduğunuz ve son derece objektif baktığınıza inandığınız durumlarda, kendinizle tekrar, tekrar tartışın. Sizden daha sağduyulu yaklaşan biriyle çelişkiniz var. Bu ilişkide bazı önyargıları geri plana almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor. Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, çekingenliğinizle hesaplaşmalar içine gireceksiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın Satürn ve devamında Plüton ile yaptığı zıt açılar sebebiyle sabah saatlerindehayatınızı ilgilendiren konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Gün ilerlerken Ay, Venüs ile olumlu açıda bulunuyor. Geleceğinize dair umut olabilecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 17:10-22:15 arası Ay, hareketini boşlukta devam ettiriyor. Saat 22:15 olduğunda Ay'ın Aslan burcuna geçmesiyle şanslı bir gece geçirebilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların değişiyor!Bugün mücadeleci ve değişken ruhun ön plana çıkıp, seni radikal kararlar almaya zorlayabilir. Dikkat etmen gereken konular gündeme gelirken hayata karşı planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin. Evliliğinde birtakım sorunlar yaşanıyorsa, eşinle enine boyuna konuşmak isteyeceksin. İlişkin yoksa çevrende seninle ilgilenen birileri var! Bunun farkındasın. Duyguların hafta başına göre daha net. Kısa süreli seyahatlere hazırlıklı ol. Dışarda olmak ya da kalabalıkların arasına karışmaktan keyif alacaksın. Zaten şartlarında bu durumu teşvik edecektir. Günün yorgunluğu ile erkenden uyuyabilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapmanız gereken kendinizle baş başa kalarak yeni kararlarınızı almak ve bunları uygulayacak içsel gücünüzü geliştirmektir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarla ilgili yeni düzenlemelere gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Hedeflerinizi sorgulayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Genel olarak sakin geçen bugünde eksik kalan işlerinizi toparlama fırsatınız olabilir. Gün içinde beklenmedik sürprizler gelebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dinlenirken kişisel gelişiminize ve bakımınıza önem verebileceğiniz bir gündesiniz. Kitap okumak, hobilere yönelmek veya kendinize bakım yapmak için uygun bir gün.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; bugün gözler önünde olabilir, toplumsal alanda baskı altında kalabilirsin. Her ne kadar ekonomik kazançlarla ilgili başarılı sonuçlar alsan da; girişimlerinin yakın çevren tarafından engellenebilir, kırıcı sözler söylenebilir ve iletişim kopukluğu yaşayabilirsin. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili konular gündem olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal durumunuzu iyileştirmek için gerekli fırsatlara sahipsiniz. Risk almaktan endişe edebilirsiniz, ama adım atmadan olduğunuz yerde saymak sizi mutlu etmeyecektir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın son günü annenize ya da anneliğinize odaklanarak geçirin. Zira bu alana özel ilginizi taşıyacak güçlü bir enerjiyle karşı karşıyasınız. Partnerinizin sürpriz fikri size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Gününüzü dış mekanlarda sevdiklerinizle vakit geçirerek değerlendirmek enerji toplamanıza yardım eder.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 57" R
Ay
Koç
17° 01' 03" R
Merkür
Koç
20° 11' 00"
Venüs
Boğa
08° 03' 28"
Mars
Koç
04° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 55"
Satürn
Balık
17° 03' 44"
Uranüs
Boğa
22° 40' 35"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 39"
Lilith
Başak
23° 58' 23"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>