Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz, karşılığını göreceksiniz.

Önümüzdeki günler içinde para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu. Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir.

Taraf olmaya epeyce zorlanacağınız bir konudan, hızla uzaklaşmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Maddi konularınızla ilgili Ay-Neptün açısının pozitif etkisiyle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz paraların hesabınıza geçtiğini görebilirsiniz. Ay'ın günün devamında Venüs ile pozitif etkileşimler kurması da eşinizin geliriyle ilgili de sevindirici gelişmeler yaşatabilir. Sağlığınız bugün daha iyi olabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarında destek görmek isteyeceksin!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugünyerinde sabah saatlerinde işlerini toparlamakta zorluk çekebilir ve insanlarla iletişimini sağlayamayabilirsin. Sakin hareket ettiğinde işler senin lehine sonuçlanacak. Karşılıklı bilgi alışverişi ve yardımlaşma günü? Hayatındaki kadın figürlerle ilişkilerin güçlenebilir. Bireysel kararlarında destek görmek isteyeceksin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle gözlerden uzak, romantik bir tatil yapabilirsin. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle yapacağın konuşma oldukça keyifli olacak. Günü sakin müzikler dinleyerek, kitap okuyarak kapatabilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda duygusal yönde bir sıçrama dönemi yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak geçmişten bu yana yaşadığınız olayları ve bunlara verdiğiniz tepkileri izlemek kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Bugün maddi konularda ve özellikle de başkalarından beklentilerinizde daha sakin kalmaya bakmalısınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak bir süredir tedirgin olduğunuz konular gündeme gelerek aslında o kadar da büyük olmadıklarını size keşfettirebilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; özel hayatındaki gelişmelere hazır olmalısın, ara verdiğin bir ilişkin tekrar alevlenebilir, duygularında ani iniş çıkışlar olabilir ve sürprizlerle karşılaşabilirsin. Ailen ve aile büyüklerine karşı olan sorumluluklarını yerine getirirken, aşırı sahiplenme duygunu kontrol altına almalısın. Beklenmedik bir kazanç edinebilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gerginlik yaratan olaylara dâhil olup dengenizi bozmayın. Eski defterler açılabilir. Çözüp ilerlemek önemli. Yardımsever çabalarınızın doğru adrese gittiğindne emin olun. Başkalarının düşüncelerine çok takılmayın.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden Ay, bugün size ortak paylaşımlarla ilgili ilk somut adımları attıracak. Seramik kursuna yazılabilir, yaratıcılığınızla ürettiğiniz eserlere siz de hayran kalırsınız. Ortaklarınızla olan ilişkilerinizdeki fikir ayrılıklarını tespit edip gidermek için yeni formüller üretmeyi denemelisiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>