Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor.

İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor. İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir.

Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın.

Sağlık konularında abartılara dikkat ! Kendinizi bu kadar yıpratmamalsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinde neşe kaynağısınız. İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayıp elde eden kolaycı biri gibi görünüyorsunuz. Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk ışıklarında boşlukta olan Ay, 07:42'de Boğa burcuna giriş yapıyor. Sizler için de ekonomik koşullarınızın önem kazanacağı bir gün başlıyor. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu bugün, borçlarınızı kapatabilecek paralar elinize geçebilir. Belki krediniz onaylanır belki de bir yakınınız destek olabilir. Akşam ise Venüs ve Satürn arasındaki güzel etkiyle miras konunuz varsa yüklü bir miktar size kalabilir. Çalışmaya gayret ettikçe maddi durumunuz da sağlamlaşacaktır.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını açıkça sile getireceksin!Harcamalarınla ilgili daha ölçülü hareket etmen gereken bir gün. Bütçeni aşan, gereksiz harcamalar yapmaktan şimdilik kaçınmalısın. Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün seni bekliyor. Eğer bugün halletmen gereken önemli birvarsa, güvendiğin birinden yardım alacaksın. Son zamanlarda ilişkinde bazı sorunlar yaşıyorsan, bugün senin için yüzleşme günü diyebilirim. Aklını kurcalayan, kalbini zorlayan her şeyi ortaya dökeceksin. Çevrendeki kişilerin hayatın hakkında gereğinden fazla konuşması sınırlarını zorlayacak. Anne ailesi ile ilgili gelişmeler yaşanırken, sık sık telefon görüşmesi yapabilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerde ve aşkta oldukça mükemmel bir gün olduğunu hatırlatmak isteriz. Beklenilmeyeni beklemek ya da bazı sürprizlerin sizi şaşırtması söz konusu olabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerde iletişimden kaynaklı sıkışıklıklar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. Maddi konularda dalgalanma yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sorunlarınızı çözmek için tek başınıza hamlelerde bulunabilirsiniz. Kendinize yetebiliyor olsanız da yardım almak güzeldir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; finansal alanda şanlı bir güne başlayabilir, ihtimal vermediğin insanlardan yardım görebilir, maddi konularını organize edebilirsin. Ailenin desteğiyle kendini güvende hissedebilir, alım satım ve ticari işlere yönelebilirsin. Bugün internet üzerinden yapabileceğin bir alışveriş yüzünden başın çok ağrıyabilir. Dikkatli olmanda yarar var.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir kafanız çok karışık biliyorsunuz. Bugün tüm o karışıklıklarınıza çözüm bulabileceksiniz. Kendinize zaman ayırabilirsiniz. Belki etik olmayan şekilde bazı konuları halledeceksiniz ama günün sonunda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Terazi burçlarının sağlıkları konusunda çok dikkatli olması gerekiyor. Moral bozukluğu size hiç iyi gelmiyor!

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Ortaklıklar mercek altında olacak.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>