Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gizliliğini gerekli gördüğünüz ilişkinizde, partneriniz oldukça inciniyor. Gerekçelerinizi yeniden gözden geçirin. Önümüzdeki günlerde ortak yaşayacağınız büyük sevinçler var.

Bir arkadaş ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları çok belirleyici değil, işleri yeniden yoluna koyacaksınız. Tahsilat konularındaki tıkanmalar kısa vadede sizi dara sokmayacak, ama ısrarcı davranmanızda yarar var.

Beklenmedik para çıkışları olabilir, bütçenizi denk tutmanız gerekiyor. Borç ve alacak konularında size yönelik sitemleri önemsemelisiniz. Bu tavır önemli ilişkileri ayakta tutacak.

Bazı sorunların çözümünü zamana bırakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz bazı olaylar, sizi kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi koruma kararlılığınız, değişime kapalı bir izlenim vermeye çok elverişli hale gelebiliyor. Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 01:52-14:47 arası boşlukta hareket ediyor. 14:47'de ise İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu saatle birlikte hayatınızda belirsizlik yaşadığınız konularla ilgili pozitif bir süreç başlıyor. Enerjiniz yüksek, spor yapmaya vakit harcayabilirsiniz. Ay ve Kiron arasında oluşan olumlu açıyla beraber şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Maneviyatınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Mistik konulara da merakınız artabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler alıyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Hayatında bazı konular ters gidiyorsa asla gözünden kaçmaz! Önümüzdeki günlerde arada çıkan sorunlar olabilir. Özellikle teknoloji oyunbozanlık yapabilir. Sistem bozukluğu işlerin gecikmesine neden olabilir. Borç verdiğin birileri varsa bugün ödemeni geri alabilirsin. Geçirdiğin stresli günlerin ardından, kendini ihmal etmiş hissedebilirsin. Biraz tembellik yapabilir, alışverişe çıkabilirsin. Yeni insanlarla tanışabileceğin bir dönem başlayabilir. Bu sayede yeni fikirler edinebilir, farklı bir bakış açısı kazanabilirsin. Akşam saatlerinde kardeşin ya da kuzeninden gelecek haber, günü sevinçli kapatmanı sağlayacak.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planladığınız yolculuklarınızın ertelenmesi söz konusu olabilir. Ilımlı olmaya ve güzel iletişim kurmaya önem verirseniz iş, kariyer ve eğitim hayatınız için doğru adımları atabilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz. Ancak bugün kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar da bulabileceksiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık sizin için gerçekten zorlayıcı olabilir. Mesleki konularda gelişiminizi kısıtlayabilir bu sebepten kendinize ve düşünmeye zaman ayırın.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; bugün keşfetme tutkusunu derinden hissedeceğin bir gün olabilir. Daha çok öğrenmek için girişimlerde bulunabilirsin. Hafta içinin karmaşık ve kasvetli havasından sıyrılıp çok daha huzurlu hissedebilirsin. Keyfini kaçıran ve motivasyonunu düşüren insanlardan uzak kalmak isteyebilirsin. Toplumsal sorunlar için çözüm odaklı olabilirsin.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haritanızda romantik enerjiler parıl parıl. Bekarsanız, biriyle özel bir ilk randevu veya karşılaşma yaşayabilirsiniz. Eşiniz varsa, ondan romantik bir jest yaşamanız olası.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sizin yurt dışıyla olan ilişkilerinizi hızlandırır. Seyahate çıkabilir, eğitim amaçlı uzaklara gitme kararı alabilirsiniz. Ayrıca devletle olan meseleleriniz hızlı akışa geçer. Hukuki konularla ilgili gelişmelere açık bir gün. Pek çok gerekli prosedürü telefon trafiğiyle halledersiniz. Uçak seyahatleriyle haşır neşir olacağınız bir gün.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>