Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yorucu ilişkilerdeki deneyimlerinizde, karşı tarafa tanıdığınız fırsatların olumlu karşılıkları var. Aldığınız önemli kararları çabuk unutmanız, duygularınızın henüz ayakta olduğunu gösteriyor.

Hayata doyumlu bakışınız, başkalarının fırsat gibi göreceği imkanları tepmenize neden olsa da, sizi risklerden koruyor. Kendi çapınıza göre önünüze koyduğunuz hedeflerde, yolunuz açık.

Bu konularda hırsınız yok ve buna kararlısınız. Gündelik hesaplar içindesiniz. Kazancınızı arttırabilme olanaklarınız içinde yaptığınız ilkesel elemeler geriye bir şey bırakmıyor

Çözümsüz bazı konularda, bugünlerde dışardan daha etkili olabilirsiniz. Bazı kararları kendiniz vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya fazla istekli görünmüyorsunuz. Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla içiçe yaşıyorsunuz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün İkizler burcundaki seyrine devam ediyor. Yeniay saat 13:01'de 12 derece İkizler burcunda meydana geliyor. İkizler burcundaki yeniay ile yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Olumlu haberleri alabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı veya yurt içi içerisinde taşınma planları yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Yeniay yazısına erişmek için tıklayınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzlaşmacı tavrın işe yarayacak!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Gökyüzü, sevdiklerinle geçireceğin bir günü vurguluyor. Sezgilerin bugün çevrendeki insanların davranışlarını anlamanda yardımcı olacak. Gökyüzü, seni duygusal yönden oldukça etkilemekte. Beklediğin görüşmeleri yapabilir, uzun zamandır görmediğin insanlarla bir araya gelebilirsin. Evliysen, eşinle önceden uzlaşma sağlayamadığın konularda orta yolu bulabilirsin. Tabi sana burada da epey birdüşüyor. Değer verdiğin kişiye karşı iyi bir dinleyici rolünü üstlendiğinde olaylar daha uzlaşmacı bir zeminde ilerlemeye başlayacaktır. Akşam saatlerinde sevdiğin filmi yeniden izlemek isteyeceksin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğiniz ya da ortak ilişkilerinizle ilgili bazı durumlarla başa çıkmak sizi yoruyor olabilir. Belki de bunun sebebi ilişkilerde sürekli ödün vermeniz olabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğrenme açlığınızı gidermek için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Uluslararası konular ön plana çıkabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabileceğiniz imkânlar var. Öğlen saatlerinde kararsızlığa düşeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerin de ise düşünceleri aktarmak daha kolay.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin artacağı ve duygularınızın kontrolde olacağı bugünlerde zamanınızı en iyi şekilde değerlendirerek her konuda isteklerinizi elde edebilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; gün içerisinde düşünmeden sarf ettiğin söylemler, abartılı ve iddialı olabilir. Dikkatleri üzerine çekmeye çalışırken, objektiflikten uzaklaşmamaya bakmalısın. Yeniay, kendinin ya da işinin reklamını yapmanda, uzaklarla bağını kuvvetlendirmende, kurumsal hukuksal ve eğitim alanlarında şartları senin lehine çevirebilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haritanızda romantik enerjiler parıl parıl. Bekarsanız, biriyle özel bir ilk randevu veya karşılaşma yaşayabilirsiniz. Eşiniz varsa, ondan romantik bir jest yaşamanız olası.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygular içerisindesiniz ve haftaya kendinizle yüzleşerek başlıyorsunuz. Son zamanlardaki hatta son bir yıldır en büyük probleminiz iletişim. Her şeyi gönlünüzdeki, aklınızdaki gibi anlamak, politik ilişkilerinizi sonlandırmamak istiyorsunuz ama bu politika, artık size zarar veriyor. Siz ne istiyorsunuz? Artık dilinizden sadece sizin istekleriniz dökülsün. Sizi seven böyle de sevsin!

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>